x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razvan Lucescu a fost reconfirmat in Giulesti

Razvan Lucescu a fost reconfirmat in Giulesti

03 Dec 2004   •   00:00

Ieri dupa-amiaza, hotelul "Crown Plaza" a gazduit sedinta Consiliului Director al Rapidului. La capatul unei sedinte destul de aprinse, Razvan Lucescu (foto) a fost mentinut in functie, in pofida turului de campionat nu prea reusit realizat de giulesteni.

SORIN ANGHEL

Presedintele Dinu Gheorghe a afirmat ca nu s-a pus problema demiterii actualului tehnician. Lucescu Jr a fost salvat de faptul ca Rapid este la egalitate de puncte cu Dinamo.

PE FURIS. Dupa cum se obisnuieste in Romania, la astfel de evenimente, eroii principali si-au facut intrarea prin usa din dos. Asa cum a procedat si patronul giulestenilor, George Copos, care a preferat sa nu se loveasca de reprezentantii presei, tinuti la intrarea luxosului stabiliment. Singurul care a preferat intrarea principala a fost antrenorul Razvan Lucescu. Ieri-dimineata, prezent la Casa Fotbalului, tehnicianul Rapidului spunea: "Sunt foarte linistit. Daca in urma acestei sedinte mi se va cere sa ma dau la o parte, ma voi da fara nici o problema".

NERVI. Pana la urma, Razvan Lucescu a reusit sa se mentina in functie, desi sedinta n-a fost una calma. "Discutiile s-au purtat pe un ton ridicat, mai ales din partea domnului George Copos. Nimeni nu e multumit de actualul loc din clasament, dar nu s-a pus nici o secunda problema demiterii lui Razvan Lucescu. Acesta va ramane pe loc pana cand va fi inlocuit de tatal sau", a declarat ieri presedintele executiv Dinu Gheorghe.

OBIECTIVE. La randul sau, Lucescu Jr a afirmat: "S-a facut o analiza pertinenta a acestui tur. Este normal ca domnul Copos sa vorbeasca pe un ton mai ridicat, pentru ca dansul este foarte exigent cand e vorba de performanta. Obiectivul nostru ramane calificarea intr-o cupa europeana".

×
Subiecte în articol: sport lucescu