x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Lucescu: "Avem nevoie de jucători cu experienţă la Naţională"

Răzvan Lucescu: "Avem nevoie de jucători cu experienţă la Naţională"

01 Iun 2009   •   00:00
Răzvan Lucescu: "Avem nevoie de jucători cu experienţă la Naţională"
Sursa foto: /AP

Noul selecţioner al României, Răzvan Lucescu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre meciul cu Lituania, de la sfârşitul săptămânii, şi despre reconstrucţia naţionalei. "Lituania este o echipă omogenă, disciplinată. Au un nucleu de jucători care evoluează de mult timp împreună şi asta s-a văzut în meciul tur, de la Cluj. Acolo au fost mai multe lucruri care au contat, nu are rost să le discutăm, însă explicaţii există, chiar dacă unele sunt subiective", a declarat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul Braşovului a declarat că a făcut convocările pe baza a ceea ce a văzut în ultimul timp. "Nu vreau să comentez despre cei care nu au fost convocaţi, ei trebuie să dea acum totul pentru a-mi demonstra că merită să fie aici. Avem în spate o naţiune întreagă care aşteaptă mult de la noi, trebuie să avem atitudine şi trebuie să dăm totul pentru a învinge. Cei care fac parte din acest grup trebuie să fie conştienţi că e nevoie de maturitate, spirit de sacrificiu şi responsabilitate. Sunt mulţi care au fost dezamăgiţi pentru că nu au fost convocaţi. Pentru oricine e deschisă uşa naţionalei, dar trebuie să o demonstreze şi în teren şi în afara terenului că merită să fie aici", a spus Răzvan Lucescu, citat de antena3.ro.

Vorbind despre reconstrucţia echipei Naţionale, Răzvan Lucescu a subliniat că este nevoie în continuare de jucători cu experienţă. "Nu putem să punem în teren o echipă de puşti, pentru că rişti să pierzi totul cu ei. Avem nevoie de jucători cu experienţă. Aştept foarte mult de la astfel de fotbalişti. Ei trebuie să dea echilibru celor tineri şi grupul poate fi mai unit datorită lor", a spus Răzvan Lucescu. (V.A)

×
Subiecte în articol: sport