x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razvan nu are voie pe banca

Razvan nu are voie pe banca

03 Mar 2004   •   00:00

Presedintele Scolii de Antrenori a FRF, Mircea Radulescu, spune ca Razvan Lucescu nu are categoria I de antrenor sau licenta PRO pentru a putea fi antrenor principal la FC Brasov.

RESTRICTIE. "Razvan Lucescu ne-a prezentat niste documente ca a urmat cursurile unei scoli la Koln si pentru aceasta i-am dat dreptul sa antreneze in Divizia A. El nu are insa deocamdata categoria I sau licenta PRO, deci nu indeplineste conditiile unui antrenor principal al unei echipe din prima divizie. Poate fi cel mult secund", a spus Mircea Radulescu.

CHIULANGII. La cursurile pentru acordarea licentelor PRO au participat ieri numai cinci antrenori din Divizia A, Aurel Sunda, Dumitru Dumitriu, Viorel Hizo, Ioan Naghy si Basarab Panduru. "A fost o intalnire benefica pentru noi. Ni s-au adus la cunostinta ultimele prevederi ale FIFA si UEFA in ceea ce priveste activitatea antrenorului si ultimele cerinte in ceea ce priveste munca cu copiii si juniorii", a declarat Dumitru Dumitriu, antrenorul lui FC Oradea. "Dupa ce vom analiza felul in care s-au descurcat la testele scrise, vom decide daca le vom acorda sau nu licentele PRO", a spus Mircea Radulescu, presedintele Scolii de Antrenori.

Va urma exemplul lui Napoli

Situatia creata nu l-a ingrijorat pe Razvan Lucescu. "Nu are rost sa ma panichez. Cel mai probabil il vom trece pe Ioan Naghy antrenor principal. Pentru mine nu conteaza postul pe care figurez la Federatie, ci rezultatele si jocul echipei", a spus Lucescu Jr. Aceeasi metoda a fost folosita si de Universitatea Craiova in cazul italianului Nicolo Napoli, care in acte figureaza doar "secund", "principal" fiind Silviu Lung.

×
Subiecte în articol: sport