x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Raţ: Şahtior poate ajunge în finala Cupei UEFA

Răzvan Raţ: Şahtior poate ajunge în finala Cupei UEFA

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Dec 2008   •   00:00
Răzvan Raţ: Şahtior poate ajunge în finala Cupei UEFA

Optimism debordant în tabăra echipei pregătite de Mircea Lucescu după victoria obţinută marţi pe terenul FC Barcelona, în Champions League. După acest succes Răzvan Raţ vede Şahtiorul chiar în finala Cupei UEFA.



"Ne-am descurcat excelent în această seară (n.r. - marţi seară), mai ales că am întâlnit o echipă foarte puternică. Chiar dacă au lipsit destule vedete de la FC Barcelona, printre titulari au fost câţiva jucători de mare valoare, precum Hleb, Krkici sau Rodriguez. Pentru noi a fost extraordinar că ne-am creat patru ocazii şi am valorificat trei dintre ele. Am încheiat destul de bine un sezon în care ne-am confruntat cu destule probleme şi ghinioane şi cred că vom face o figură frumoasă în Cupa UEFA. Pot spune chiar că putem ajunge în finala acestei competiţii. Acum nu mă gândesc decât să mă întorc acasă, să-mi petrec sărbătorile alături de persoanele iubite şi să uit, măcar câtva timp, de fotbal", a spus Raţ pe site-ul personal.

Şahtior Doneţk a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia FC Barcelona, în ultima etapă a grupei C a Ligii Campionilor. FC Barcelona şi Sporting Lisabona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar Şahtior Doneţk va juca în şaisprezecimile Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport