x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reactii - Elogiati pana in China

Reactii - Elogiati pana in China

de Mihai Igirosanu    |    15 Sep 2006   •   00:00
Reactii - Elogiati pana in China

Succesul Stelei de la Kiev a starnit reactii laudative in presa din multe colturi ale lumii. Delegatia campioanei Romaniei a revenit in tara ieri dupa-amiaza, in jurul orei 17:30.

Ieri-dimineata, inaintea plecarii, antrenorul Cosmin Olaroiu a condus un antrenament la Kiev. "Am incercat sa castig timp in vederea meciului cu Rapid, care este cel mai important pentru noi!", a explicat tehnicianul ros-albastrilor.

RESPECT. "Steaua «sperie» deja Madridul", a titrat cotidianul catalan Sport dupa victoria stelistilor. "Un ciclon numit Steaua Bucuresti a spulberat iluziile echipei Dinamo Kiev la revenirea in cea mai importanta competitie continentala", a notat Sport. "Steaua ofera marea surpriza la Kiev", si-a intitulat articolul ziarul Levante. "Steaua, o echipa care, din outsider, s-a transformat in candidata la calificare." Cotidianul ucrainean Nash Sport scrie: "Debut de cosmar pentru Dinamo". "De ce am marcat doar un gol din atatea ocazii? De ce Demianenko a fost depasit? De ce timp de 90 de minute am avut senzatia ca pe teren sunt numai jucatori romani? De ce ei au reusit interceptii, pase, contraatacuri si voi nu? Steaua a fost mai buna", noteaza ziarul din Kiev. Pana si Agentia Nationala de presa a Chinei elogiaza Steaua, scriind ca "romanii au luat scalpul lui Dinamo Kiev".

×
Subiecte în articol: sport