x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic, blocat de Dinel!

Rednic, blocat de Dinel!

12 Mai 2004   •   00:00

Vehiculata plecare a lui Mircea Rednic la Rapid, incepand cu sezonul viitor, a incins apele la Universitatea Craiova.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

Atat patronul Dinel Staicu, cat si presedintele Pavel Badea au dezmintit o eventuala despartire de „Puriu", despre care spun ca are contract cu „Stiinta" pe un an si trei luni.

NEGARE. „Sunt numai speculatii rau intentionate, care vor sa aduca prejudicii echipei noastre. Rednic are contract cu Universitatea Craiova si nu se pune problema sa plece. Nu are nici o clauza care sa stipuleze ca-si poate rezilia contractul atunci cand vrea el", a declarat patronul echipei din Banie, considerand simple inventii materialele din presa, care l-au creditat pe Rednic drept viitorul tehnician al Rapidului.

DECIS. Presedintele Pavel Badea a fost mai agresiv decat Dinel Staicu, spunand ca Mircea Rednic nu va putea pleca de la Craiova. „Daca pleaca, nu va mai putea sta pe banca nici unei echipe, fiindca are contract cu noi. Timp de un an si trei luni va fi antrenorul Universitatii." Referitor la lista de achizitii propusa de Rednic pentru sezonul viitor, in fruntea careia se afla Jerry Gane, de la Grasshoppers Zurich, „Badita" a spus: „Nu ne poate impune Rednic ce jucatori sa luam. Stim si noi de cine avem nevoie si ne putem descurca si singuri!".

PREGATIRE. Componentii Universitatii Craiova au efectuat ieri, la Focsani, ultimul antrenament in vederea partidei de azi, de la Ceahlaul Piatra-Neamt. Papura & Co. au laudat calitatea gazonului de pe stadionul din orasul moldav. „Am vrea si noi un asa gazon la Craiova. Atunci sa vedeti spectacol!", au spus unii dintre „juveti". Oltenii nu renunta la lupta pentru locul trei, care le-ar putea asigura calificarea in Cupa UEFA, in cazul in care Steaua va castiga titlul de campioana.

Lacatus vrea victoria

Marius Lacatus considera ca Ceahlaul trebuie sa invinga Craiova in meciul de azi pentru a se pastra in lupta pentru evitarea retrogradarii. „Fara o victorie in jocul cu Universitatea, consider ca punctul pe care am reusit sa-l obtinem la Bacau in runda precedenta nu ar valora nimic", a declarat „Fiara", care crede ca lupta pentru evitarea retrogradarii se va da pana in ultima etapa. „Oradea era condamnata sa joace in editia viitoare la «matineu», insa iata ca a aparut acea victorie surprinzatoare in Cotroceni. Sunt convins ca in ultimele cinci etape se pot intampla foarte multe. Pentru noi, cele mai importante meciuri pentru formatia sa sunt cele ce se vor disputa pe teren propriu", a incheiat tehnicianul nemtenilor.

„Ne intereseaza doar sa ne luam punctele noastre, pentru ca acum sunt importante la fel ca si aerul pe care-l respiram. Nu stiu daca trebuie sa ne intereseze ce au facut adversarele noastre in partidele directe"
Mihai Nemtanu, Ceahlaul Piatra-Neamt
×
Subiecte în articol: sport rednic