x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic ezita sa mai vina la Dinamo

Rednic ezita sa mai vina la Dinamo

16 Apr 2008   •   00:00

Mircea Rednic a declarat,că nu a semnat inca nici un angajement cu Dinamo, şi a lasat să se înţeleagă că s-ar putea să nu mai preia echipa din Ştefan Cel Mare, nemulţumit fiind de faptul că administratorul delegat al alb-roşiilor, Cornel Dinu, se ocupă de transferuri.



Mircea Rednic a declarat că nu a semnat niciun angajement cu Dinamo, şi a lasat să se înţeleagă că s-ar putea să nu mai preia echipa din Ştefan Cel Mare, nemulţumit fiind de faptul că administratorul delegat al alb-roşiilor, Cornel Dinu, se ocupă de transferuri. O alta cauza se pare ca ar putea fi aceea ca actionarii dinamovisti vor sa-i impuna antrenorului o clauza prin care acesta nu poate parasi pe Dinamo in cei doi ani de contract. Daca acest lucru se intampla, Rednic ar fi bun de plata, conform clauzei, cu 1 milion de euro!
"Nu vreau să comentez pe marginea faptului că Dinu se ocupă de transferuri. În momentul în care o să stau de vorbă cu acţionarii de la Dinamo, atunci o să spun ce vreau, ce nu vreau, care sunt condiţiile mele. La orice echipa am fost, singura greşeală care s-a făcut a fost că s-au adus jucători peste capul meu, cum a fost şi cazul lui Copos la Rapid. Atunci cine răspunde de rezultate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai antrenez, şi alţii aduc jucători?", a declarat Mircea Rednic, care a lăsat apoi să se înţeleagă că ar putea să nu mai vină la echipa din Ştefan cel Mare: "Eu încă nu mi-am acordul, nu m-am decis dacă vin sau nu la Dinamo. Din moment ce se iau decizii din astea, fără să mă întrebe... Eu am semnat nimic cu Dinamo, e doar o înţelegere. Am ajuns la o înţelegere cu domnul Badea, iar dânsul nu are drept de semnătură".
"E decizia lui Rednic dacă nu mai vine, vom avea o discuţie cu el pe tema asta. Mai multe nu pot spune acum", s-a limitat să declare Cristi Borcea, presedintele executiv al FC Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport dinamo