x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic: "Nu au caracter!"

Rednic: "Nu au caracter!"

de Marius Mihalcea    |    06 Oct 2009   •   00:00
Rednic: "Nu au caracter!"
Sursa foto: /Rpressport.ro/Intact images

Acum în Rusia, la Alania Vladikavkaz, antrenorul "câinilor" în stagiunea trecută îi acuză şi el foarte dur pe conducătorii grupării din Ştefan cel Mare.



Dario Bonetti nu este singurul care se ia de şefii lui Dinamo. "S-au purtat foarte urât cu mine, au dat dovadă de lipsă de caracter atunci când mi-am reziliat contractul. Au trecut ce sumă au vrut ei şi, chiar şi aşa, nici până azi nu am văzut acei bani. Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo, dar şi dacă m-ar căuta, nu m-aş întoarce, fiindcă vreau să promovez în prima ligă şi să joc în Europa cu actuala mea echipă. Îmi pare rău de Dinamo, dar asta e viaţa", a spus ieri, pentru site-ul sport.ro, Mircea Rednic (foto), cel care i-a precedat lui Bonetti pe banca tehnică a "roş-albilor".

L-AU CURĂŢAT DECLARAŢIILE
În ceea ce-l priveşte pe Bonetti, care pe parcursul a două zile, după înfrângerea de joia trecută cu Panathinaikos (0-1), a fost demis, reinstalat şi apoi din nou înlăturat din funcţie, preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a făcut ieri unele precizări: "Nu există reproşuri profesionale nici faţă de el, nici faţă de Claudio Bozzini, care de altfel va rămâne antrenor secund şi se va ocupa de pregătirea portarilor. Bonetti şi Bozzini au muncit foarte bine, dar lucrurile au fost de cu totul altă natură în plan administrativ şi în planul raporturilor contractuale. Existau clauze contractuale, de unde până unde se poate întinde discursul lui Bonetti, cât de profund este şi în ce termeni se poate realiza".

Similitudine

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că şefii lui Dinamo au luat cea mai bună decizie atunci când au ales să-l dea afară pe Bonetti. "Normal că Bonetti trebuia înlăturat! Păi, la el în ţară ce i s-ar fi întâmplat dacă îl supăra pe Berlusconi? Din fericire, revin antrenorii români în fotbalul nostru. Antrenori care fuseseră îndepărtaţi ca să aducă unii toate nulităţile în România. Păi, cum putea să rămână un Halagian atâţia ani pe dinafară pentru cine ştie ce bazaconie?", a spus şeful Ligii, care a avut un discurs similar şi după ce Gigi Becali l-a destituit de la Steaua pe Cristiano Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport