x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reinvierea Giulestiului

Reinvierea Giulestiului

24 Mai 2004   •   00:00

Rapid s-a impus la Alba-Iulia in fata unei echipe intrate deja in vacanta, cu jucatori neplatiti de luni bune si cu un viitor incert in viitorul sezon.

LUCIAN DOBRATER - Alba-Iulia

Venita la Alba-Iulia iar fara presedintele Ioan Becali, Rapid a jucat dezinvolt si a ramas cu gandul la meciul de la Timisoara.

REVENIRE. Doar jocul si scorul final, 4-0, i-au multumit in cele din urma pe „visinii", rivala Dinamo stricandu-le ziua. De remarcat a ramas revenirea atacantului Daniel Niculae, care a lasat impresia ca a iesit din conul de umbra. Un gol, pornit dintr-un ofsaid nesemnalizat, si o pasa de gol au reamintit de golgeterul din sezonul trecut. „Indiferent de ce vorbeste lumea, Rapid nu se va da la o parte din calea nimanui. Vrem sa formam o echipa competitiva pentru sezonul viitor", a declarat la final antrenorul giulestenilor, Viorel Hizo.

DEZASTRU. Evolutia lamentabila a gazdelor a fost rezumata acid de catre antrenorul Alexandru Pelici: „Dezastru este singurul cuvant care poate fi spus. Le cerem scuze suporterilor. Dumnezeu stie ce va fi din vara". Tehnicianul s-a referit la posibila retrogradare a echipei din cauza neindeplinirii criteriilor pentru obtinerea licentei in sezonul urmator al Diviziei A.

Savin s-a luat de asistentul Nagy

Principalul sponsor al gazdelor, Emanoil Savin, a fost un cazan de nervi pe toata durata partidei. A gesticulat catre observatorul Ioan Igna dupa primul gol al Rapidului, inscris din ofsaid pe greseala asistentului Nagy, apoi a rabufnit in repriza secunda tot la adresa acestuia, care a aratat aiurea un ofsaid pe atacul lui Apulum: „Ungurul asta e un criminal!". Altfel, fotbalistii ardeleni au decis in ultimul moment sa intre pe teren, fiind nevoie si de interventia primarului Mircea Hava. Pentru acest gest, Emanoil Savin le-a promis ca vor fi amendati. Conducerea clubului are restante financiare fata de jucatori in valoare de 100.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport