x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reprosurile lui Hizo

Reprosurile lui Hizo

15 Mai 2004   •   00:00

Viorel Hizo sustine ca se afla intr-o situatie incomoda, atata timp cat presedintele Ioan Becali si patronul George Copos insista pe aducerea pe banca tehnica a altui antrenor.

DANIEL STAN

Regret ca am venit la Rapid intr-o situatie in care lucrurile nu erau clare. Nu e o situatie comoda sa se vehiculeze numele altor antrenori care imi vor lua locul. Daca asta inteleg conducatorii este treaba lor. Mai sunt 4 etape si se termina totul. Numele viitorului antrenor nu este o surpriza, dar nu pot spune mai multe acum", a declarat Viorel Hizo. Referitor la relatiile cu oficialii clubului, tehnicianul „visiniilor" a continuat: „M-a surprins ca la Ploiesti nu a fost nimeni din conducere. La Dinamo si Steaua merge toata lumea, numai la noi nu".

Hizo vrea ca echipa sa termine pe locul 3 si da o mare atentie partidei cu „Poli" AEK, chiar daca timisorenii vin cu o echipa de rezerve, pentru a feri eventualele suspendari in vederea meciului cu Dinamo, din etapa viitoare: „Vrem sa fim linistiti pe finalul campionatului".

20.000 de dolari pentru Ceahlaul

Consiliul LPF a discutat ieri apelul clubului Ceahlaul, in litigiul privind suma pe care Rapid trebuie sa o achite pentru transferul lui Iensci la Spartak Moscova. Presedintele „visiniilor", Ioan Becali, a venit la sedinta cu o documentatie noua si, la final, partile au cazut de acord ca suma ce va fi virata in contul nemtenilor sa fie de 20.000 de dolari. In schimb, moldovenii au fost obligati sa-i plateasca dinamovistului Angelo Alistar o restanta de 2.800 de dolari.
×
Subiecte în articol: sport