x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revenim la oile noastre

Revenim la oile noastre

de Marius Mihalcea    |    24 Oct 2009   •   00:00
Revenim la oile noastre
Sursa foto: Raed Krishan/Jurnalul Naţional

Aproape eliminată din Europa League, după eşecul suferit joi pe teren propriu cu Fenerbahce, scor 0-1, trupa lui Mihai Stoichiţă are ocazia să se revanşeze în faţa fanilor în jocul de campionat cu rivalii din Giuleşti.



În faţa suporterilor e doar un fel de-a spune, pentru că derby-ul rundei a 11-a a Ligii 1 se va disputa fără spectatori, gruparea din Ghencea fiind astfel sancţionată ca urmare a injuriilor pe care fanii "roş-albaştrilor" i le-au adresat lui Gigi Becali pe toată durata întâlnirii cu Gloria Bistriţa.

O situaţie care îi convine însă de minune patronului Stelei, în condiţiile în care epurarea din tribune a "elementelor turbulente", pe care acesta a pus-o în practică în premieră la meciul cu Fener, nu a dat roade decât parţial. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Bucureşti, zece fani stelişti au fost amendaţi pentru conduită nepotrivită avută înainte şi în timpul meciului cu turcii. "Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Rapid, giuleştenii sunt mai odihniţi decât noi, ei nu au jucat joi, dar, oricum ar sta lucrurile, nu avem voie să scăpăm victoria. Important acum pentru noi este să trecem peste înfrângerea cu Fener şi să ne refacem din punct de vedere fizic până la ora jocului. Trebuie să ne revanşăm în faţa fanilor", a declarat antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă.

Debutează Bornescu
Legitimat de Rapid la mijlocul acestei săptămâni, fostul portar al Universităţii Craiova, Mircea Bornescu  (foto), va fi titularizat de Viorel Hizo mâine seară în locul lui Andrei Marinescu. "Pe Mircea mi l-am dorit foarte mult, pentru că aveam nevoie de un portar de valoare, dar nu este adevărat că transferul lui Bornescu s-a făcut ca urmare a accidentului avut de Marinescu la meciul cu CFR Cluj", a afirmat tehnicianul giuleştenilor. În ceea ce priveşte meciul din Ghencea, "Dulăul" a spus: "Steaua este o echipă foarte bine organizată de la venirea lui Mihai Stoichiţă, dar noi ne-am propus să revenim cât mai repede pe primul loc în clasament, şi pentru asta trebuie să învingem".

×
Subiecte în articol: sport