x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revoluţia alb-violetă continuă!

Revoluţia alb-violetă continuă!

de Mircea Opris    |    08 Sep 2008   •   00:00
Revoluţia alb-violetă continuă!

Peste 10 .000 de suporteri s-au adunat ieri seară în Piaţa Operei din Timişoara, pentru a demonstra mai marilor FRF că numele de Poli Timişoara şi culorile alb-violet nu pot face obiectul nici unei tranzacţii.

Peste 10 .000 de suporteri s-au adunat ieri seară în Piaţa Operei din Timişoara, pentru a demonstra mai marilor FRF că numele de Poli Timişoara şi culorile alb-violet nu pot face obiectul nici unei tranzacţii. Mitingul a fost autorizat de către Primăria Timişoara şi este primul dintr-o serie de mitinguri care va continua zilnic pe parcursul săptămânii viitoare. “În toată lumea şi-n toată ţara, nu e niciunde ca la Timişoara!”, “Mircea Sandu – demisia!”. Mii de suporteri ai FC Timişoara  au scandat în Piaţa Victoriei pentru un fotbal drept şi curat, împotriva FRF si a lui Mircea Sandu. Cu toţii au purtat tricouri alb-violete, eşarfe, fulare şi şepci în culorile care i-au adus echipei depunctarea.

Unul dintre liderii galeriei lui FC Timisoara s-a adresat suporterilor din balconul Operei şi a cerut public demisiile preşedintelui FRF Mircea Sandu, a lui Ionuţ Lupescu şi Prunea. Mulţimea a răspuns într-un glas “Demisia!” Apoi, suporterilor adunaţi în piaţă li s-a adresat o fostă glorie a echipei timişorene din anii 70, Ionel Bungău, care a susţinut că cea mai frumoasă galerie din ţară merită ca echipei să-i fie înapoiat palmaresul.

Timişorenii vor continua protestul început săptămâna trecută. Un important dispozitiv de jandarmi şi politie a fost adus în piaţă pentru a se asigura că manifestaţia va fi una paşnică. Organizatorii au promis însă că suporterii nu vor ieşi în marş pe străzi, ci vor rămâne în Piaţa Victoriei pentru a scanda lozincile anti- FRF şi împotriva lui Mircea Sandu.Liderii galeriei au cerut şi au primit autorizaţii de protest şi pentru următoarele 2 zile.

×
Subiecte în articol: sport