x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revoluţie comună

Revoluţie comună

de Marius Mihalcea    |    08 Oct 2009   •   00:00

Suporterii dinamovişti vor să-şi unească forţele cu cei stelişti pentru a scăpa fotbalul românesc de "caracatiţa clanului Becali".



Destituirea lui Dario Bonetti de la Dinamo pe motiv că italianul a vorbit prea mult este pe cale să producă o adevărată revoluţie în fotbalul românesc. "Fotbalul românesc a fost acaparat de caracatiţa clanului Becali şi aliaţilor lor în profit: Mircea Sandu, Dragomir, Borcea, Turcu, Gigi Becali, Mititelu etc. Situaţia a devenit dramatică. Naţionala a decăzut, cluburile fanion Dinamo şi Steaua sunt în derivă şi în curând fără suporteri, iar oamenii liberi şi care au luat atitudine, gen Bonetti, Bergodi, Rednic, Hagi au fost batjocoriţi de mafioţii care ne-au acaparat fotbalul.

ŢINTĂ, CLANUL BECALI
Trebuie să ne organizăm, să ne unim şi să luăm atitudine! Să ne aliem cu rivalii de la Steaua şi să organizăm forme de protest comune prin care să încercăm curăţirea fotbalului românesc de clanul Becali, care a distrus: Dinamo, Steaua, Rapid, Craiova, Timişoara, echipa naţională etc. Extindem acest apel şi suporterilor altor echipe în afară de Dinamo şi Steaua care sunt de aceeaşi parte a baricadei cu noi", este o parte a comunicatului de presă postat ieri de fanii grupării din Ştefan cel Mare pe site-ul dinamomania.net. (Marius Mihalcea)

×
Subiecte în articol: sport