x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Riposta lui Giovani

Riposta lui Giovani

25 Feb 2004   •   00:00

Rapid si-a prezentat ieri ultimele achizitii, fostii craioveni Rada si Stancu, impreuna cu ex-bistriteanul Vasilache semnand contracte pe cate patru ani si jumatate cu gruparea giulesteana. Presedintele clubului, Ioan Becali, a profitat de prilej pentru a raspunde dur acuzelor senatorului Adrian Paunescu.

Scandalul creat de modul in care oltenii Rada si Stancu au fost convinsi sa semneze cu Rapid incepe usor, usor sa se stinga. Deveniti giulesteni cu acte in regula, cei doi au spus ca asta a fost decizia lor.

PERFORMANTA. "Rada si Stancu erau in vizorul nostru de mai mult timp, iar noi nu am procedat in stil mafiot cu ei. Am avut acordul verbal si scris al lui Dinel Staicu de a negocia cu jucatorii, pentru ca acestia nu erau in ultimele sase luni de contract. Daca nu pleca Iencsi la Spartak, exista varianta ca Rada sa vina din vara, dar el va umple acum golul lasat de transferul capitanului in Rusia", a spus presedintele Ioan Becali.

CLAUZA. Fostii craioveni au explicat de ce au facut acest pas si au spus ca nu se tem de reactia suporterilor din Banie. "Am venit la Rapid pentru performanta si pentru conditii financiare mai bune. Stiu ca vom fi priviti cu ura de catre suporterii olteni, dar mie nu imi va frica sa joc in Banie", a declarat Rada. "Sper ca suporterii Craiovei sa ne inteleaga, pentru ca viata de fotbalist este efemera. Am facut ceea ce era bine pentru noi", a spus si Ionut Stancu. Presedintele Ioan Becali a dezvaluit faptul ca intre el si patronul Dinel Staicu exista un "gentleman agreement", conform caruia cei doi jucatori nu vor fi folositi de Rapid in partida de la Craiova cu Universitatea, daca situatia va fi tensionata. Oficialul giulestean a declarat ca spera pana in ultima clipa sa il transfere pe bacauanul Andrei Cristea. "Pentru noi, Cristea va fi cireasa de pe tort. Vom incerca pana in ultima clipa sa il aducem ", a spus Becali, dupa care l-a confundat pe Vasilache cu Mihalache.

ATAC. Ioan Becali a replicat dur acuzelor formulate, luni, de senatorul Adrian Paunescu. "Acesti senatori trebuie sa-si vada de treburi, poezii, familie, nu sa-si faca o campanie electorala cu ajutorul fotbalului. A spus ca la echipa nationala e bordel. Poate in familia lui sa fie asa ceva. Este o jignire pe care nimeni nu a mai facut-o echipei nationale. Daca eram presedintele federatiei ii ceream sa-si depuna carnetul de senator. O sa ii arat eu acestui barbos ce fel de om e daca mai continua cu aceste marsavii", a tunat Becali.



Becali zice ca nu a vrut 18 echipe
Presedintele rapidist a spus ca nu este de acord cu sistemul de 18 echipe votat luni in Adunarea Generala a LPF. "Am votat pentru, chiar daca nu imbratisam ideea, pentru a nu fi penibil. Dar asta a fost prima sedinta la care am participat. Intentionez sa propun ca, pe viitor, presa sa fie invitata la dezbateri, pentru a vedea cum se desfasoara. Nu este nici o diferenta fata de sedintele de acum 18 ani", a spus Ioan Becali. Oficialul rapidist i-a luat, in schimb, apararea lui Gica Popescu, asociatul sau la firma de impresariat: "El este un manager corect si isi face meseria dupa regulamente
( PAUL ANDONE )

"La echipa nationala se merge ca la un bordel. Merg samsari privilegiati de catre federatie si racoleaza jucatori de la cluburi. Astazi ne santajeaza acesti samsari care si-au facut loc si la Craiova, si la Dinamo. Problema Craiovei este si problema mea"
Adrian Paunescu, senator Dolj

"Daca acest domn senator barbos si nepieptanat vrea un razboi privat cu mine, o sa-l aiba. Dar o sa vin cu dovezi sa arat cum pleca cu sarsanalele de mancare de la restaurantele prietenilor. Nu stie altceva decat sa linga pe la usi, asa cum facea si inainte"
Ioan Becali, presedinte Rapid

×
Subiecte în articol: sport becali