x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Robinho a scăpat de acuzaţiile de viol

Robinho a scăpat de acuzaţiile de viol

07 Apr 2009   •   00:00
Robinho a scăpat de acuzaţiile de viol

Brazilianul Robinho, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester City, anchetat de poliţie în luna ianuarie, după ce o femeie l-a acuzat de 'agresiune sexuală gravă', nu va fi acţionat în justiţie, informează AFP, citată de Agerpres.

După incidentul respectiv, produs pe 14 ianuarie în discoteca 'Space' din Leeds, poliţia a anunţat arestarea şi apoi punerea în libertate a unui bărbat, fără să-i dezvăluie, însă, identitatea. 'Un dosar a fost transmis Parchetului, care a decis neînceperea umăririi penale', a precizat poliţia. 'Sunt fericit să anunţ că Robson da Souza (Robinho) a scăpat de orice acuzaţie de viol. El şi-a susţinut nevinovăţia pe tot parcursul interogatoriului şi sunt bucuros că justiţia a pus capăt acestui caz', a precizat agentul jucătorului, Chris Nathaniel.

Căsătorit şi tatăl unui copil, Robinho (25 ani) se afla în discoteca 'Space' împreună cu unii dintre coechiperii săi de la Manchester City, echipă la care s-a transferat în vara anului trecut, de la formaţia spaniolă Real Madrid, în schimbul sumei de 32,5 milioane lire sterline (48 milioane dolari).

×
Subiecte în articol: sport