x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romania a ratat calificarea la CM de futsal din Brazilia

Romania a ratat calificarea la CM de futsal din Brazilia

de Mihai Igirosanu    |    15 Apr 2008   •   00:00

Dupa 1-1 in tur, la Pardubice, Romania a terminat ieri la egalitate, 2-2, la Tg. Mures, cu Cehia, si a ratat calificarea la CM de futsal. Cehii s-au calificat gratie golurilor mai multe marcate in deplasare!



Naţionala României de futsal a terminat marţi la egalitate, scor 2-2, a doua manşă a barajului de calificare la Cupa Mondială de futsal, cu Cehia, într-un meci desfăşurat în Sala Sporturilor din Târgu Mureş şi a ratat accederea la turneul final din Brazilia.
 Pentru România au marcat Gherman şi Matei, în timp ce pentru cehi au înscris Fric şi Sluka.
 Antrenorul Jakab Zoltan a trimis în teren următoarea formulă: Klein - Lupu, Alioani, Matei, Gherman. Pe parcurs au mai intrat: Rizan, Lorand Szocs, Şotârcă, Dobre, Stoica, A. Csomo,
 În Sala Sporturilor din Târgu Mureş au fost prezenţi aproximativ 1.500 de spectatori.
 În prima manşă disputată la Pardubice, Cehia, la 2 aprilie, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.
 La meciul de la Târgu Mureş au fost prezenţi printre alţii şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, directorul Departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, şi directorul sportiv al loturilor naţionale, Daniel Prodan.
 România a ratat calificarea la Cupa Mondială de Futsal după ce tot în 2008 a participat la Campionatul European din Portugalia, unde a ocupat poziţia a şasea.
 Turneul final al Cupei Mondiale de Futsal se va disputa în Brazilia, în perioada 30 septembrie - 19 octombrie 2008.
 La Cupa Mondială din 2008 vor participa 20 de echipe: 4 din Asia, 2 din Africa, 3 din zona Americii Centrale şi de Nord, 4 din America de Sud (incluzând Brazilia), 1 din Oceania şi 6 din Europa.
 Echipele calificate deja la Cupa Mondială sunt: Brazilia (ţara gazdă), Egipt şi Libia (Africa), Spania, Rusia şi Cehia (Europa).

×
Subiecte în articol: sport