x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romania - Andorra / Doar 8 jucatori prezenti la reunire

Romania - Andorra / Doar 8 jucatori prezenti la reunire

de Mihai Igirosanu    |    15 Aug 2005   •   00:00
Romania  -  Andorra / Doar 8 jucatori prezenti la reunire

La sediul FRF s-au reunit ieri fotbalistii convocati pentru meciul cu Andorra, de miercuri, de la Constanta, din preliminariile CM, fiind prezenti numai 8 jucatori. Restul vor veni direct la hotelul Rex din Mamaia, locul de cantonament.

Doar opt jucatori au fost prezenti ieri, la Casa Fotbalului, la reunirea echipei nationale pentru meciul de miercuri, cu Andorra, de pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta.

PUTINI. La sediul FRF au venit Lobont, Contra, Barcauan, Rat, Stoican, Gigel Coman, Bucur si Dorinel Munteanu, ei plecand spre Litoral cu autocarul. Constantenii Curca si Pascovici, alaturi de mijlocasul Sportului, Balan, au ramas in orasul de la Marea Neagra, dupa ce sambata s-au intalnit in Divizia A. Tamas, Chivu, Fl. Petre, Tararache, Dica, Cocis, Cl. Niculescu si Daniel Niculae urmau sa se deplaseze spre Constanta cu un avion charter inchiriat de FRF dupa meciurile sustinute ieri. Mutu va sosi astazi la Mamaia, in cantonamentul de la Hotelul Rex. Reprezentativa Andorrei va sosi in Romania azi la pranz, pe aeroportul "Henri Coanda". De acolo, delegatia se va deplasa la Constanta cu un charter pus la dispozitie de FRF, care va ateriza pe aeroportul "Mihail Kogalniceanu" la ora 16:15. Adversarii vor locui la Hotelul Iaki din Mamaia.

SERIOZITATE. In frunte cu veteranul Dorinel Munteanu, "tricolorii" privesc cu seriozitate meciul cu amatorii andorrezi: "Vrem un joc bun si victoria. Sansele noastre de calificare nu sunt foarte mari, dar vom incerca sa obtinem maximum de puncte in ultimele trei partide", a declarat antrenorul lui CFR Cluj. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport