x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ROMANIA - ANDORRA / Joaca si bucatarul

ROMANIA - ANDORRA / Joaca si bucatarul

de Mihai Igirosanu    |    16 Aug 2005   •   00:00
ROMANIA  -  ANDORRA / Joaca si bucatarul

Tricolorii sunt de ieri la hotelul Rex, din Mamaia, in efectiv complet. Adversarii au sosit si ei in Romania.

Atacantul lui Juventus, Adrian Mutu a sosit in tara ieri. Duminica seara, internationalul roman a jucat 70 de minute in meciul amical pierdut de campioana Italiei, 1-2 cu AC Milan. Mutu a intrat pe teren in minutul 20, in locul cehului Pavel Nedved.

OPTIMISM. Pe aeroportul "Henri Coanda", Mutu a uimit, declarand ca mai crede inca in calificarea la CM din Germania. "Am venit la nationala cu ganduri bune, sa dau goluri, sunt in forma buna si sper sa continui asa. Sanse de calificare exista si cred ca toti coechipierii cred in sansele noastre. Intr-adevar, sunt mici, dar toata lumea crede in ele. Deocamdata ne gandim la actuala calificare, nu la urmatoarea. Ne asteapta un meci cu Andorra, unul de pregatire, zic eu, inaintea partidei cu Cehia. Acela este cu adevarat important, iar daca batem la doua goluri diferenta, cred ca mai avem sanse", a declarat "Briliantul". El a incheiat prin a certa presa: "Fac parte dintr-o generatie de ratati, asa cum ne-ati numit voi, presa. Voi ati spus generatie de ratati, betivi, drogati si asa mai departe".

POLIVALENT. Delegatia de 28 de persoane a Andorrei a ajuns ieri la Hotelul Iaki din Mamaia. Drumul Bucuresti - Constanta a fost parcurs cu un charter pus la dispozitie de FRF. Adversarii nostri nu au solicitat prea multe servicii din partea partii romane, mai ales ca unul dintre jucatorii din lotul pregatit de David Rodrigo este de profesie bucatar, el urmand sa prepare mancarea andorrezilor.

AMICAL CU ISRAEL, LA TINERET
In aceasta seara, de la ora 20:00, pe terenul complexului sportiv de la Mogosoaia, echipa nationala de tineret va disputa un meci amical impotriva Israelului. Selectionerul Florin Marin a convocat toate numele importante de care dispune la aceasta ora, inclusiv "stranierii" Hutan, Florescu (Serif Tiraspol), Marica (Sahtior Donetk) si Keseru (FC Nantes). Atacantul Razvan Cocis, de la Serif, este accidentat si nu se poate conta pe serviciile sale. Un "11" probabil ar putea arata astfel: Hutan - M. Constantin, Moti, L. Goian - Nicolita, Florescu, Vasilache, Prepelita, I. Stancu - Keseru, Marica. Reprezentativa din Israel a sosit ieri in Romania si a fost cazata la hotelul "Lebada". Delegatia oaspete numara 34 de persoane si, conform unor surse, conducatorii ei s-au aratat nemultumiti de conditiile oferite respectivul complex hotelier.
×
Subiecte în articol: sport