x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romanii nu-i vad pe elvetieni

Romanii nu-i vad pe elvetieni

03 Feb 2004   •   00:00

Pregatirile pentru meciul cu Elvetia au intrat in linie dreapta. Oaspetii s-au antrenat ieri pana la ora 14:00, dupa ei urmand ai nostri. Roger Federer urmeaza sa ajunga in Romania in aceasta seara.

Andrei Pavel a evoluat la simplu impotriva lui Hanescu, dar si la "dublu". El a facut echipa cu Gabriel Trifu, impotriva "juniorilor" Florin Mergea si Horia Tecau.

DUBLU. Cele mai mari sanse pentru meciul de "dublu" in fata lui Federer & Co. le are cuplul Pavel - Trifu, cel din urma fiind cel mai bun prieten al jucatorului nostru numarul 1, care are un cuvant greu de spus in alcatuirea echipei.

ACHIZITIE. Protagonistul antrenamentului de ieri a fost Andrei Pavel, care a manifestat o forma deosebita. El si-a achizitionat, chiar inainte de intrarea pe teren, un telefon mobil Nokia de ultima generatie, adus de Tomai Firicel, antrenorul lui Victor Hanescu, tocmai din Melbourne, unde a urmarit Australian Open. Noua "jucarie" a tenismanului, care a fost urmarit ieri la pregatire de tatal sau, Gheorghe Pavel, are o valoare estimata de aproximativ 5.000 de dolari.

SABAU. Motivul oficial al retragerii lui Razvan Sabau din echipa Romaniei de Cupa Davis a fost acela ca nu va evolua in nici una dintre cele cinci partide. Conform unor surse din cadrul echipei, acesta ar fi cerut 5.000 de dolari pentru a ramane, suma pe care o castiga in turneul din Polonia, la care participa in aceste zile.

IMPREUNA. Component ii echipelor Romaniei si Elvetiei sunt cazati in acelasi hotel, Inter-Continental, dar nu s-au vazut pana acum, din cauza felului cum au fost programate sedintele de pregatire. Cei mai tineri component i ai lotului roman, Florin Mergea si Horia Tecau, au povestit ieri, cand paraseau hotelul pentru a merge la antrenament: "Nu ne-am vazut niciodata cu elvetienii, fiindca atunci cand noi plecam la antrenament, ei sunt deja in camere. Oricum, am auzit ca sunt destul de introvertit

Elvetienii sufera de calduri
La scurt timp dupa revenirea de la Polivalenta, managerul elvetienilor, Daniel Monnin, a coborat la receptia Hotelului Inter-Continental pentru a le cere socoteala angajatilor pentru caldura insuportabila din camere. "E mult prea cald, iar baietii nu se pot odihni", le-a spus Monnin receptionerilor. "Este dificil sa scadem temperatura, fiindca ar insemna sa facem racoare pe tot etajul, dar va promitem ca va fi atat de rece, incat va vor ingheta picioarele", i s-a raspuns in gluma elvetianului. In programul oaspetilor nu sunt prevazute decat drumurile la sala si inapoi la hotel. Doar duminica seara, delegatia helveta a fost la restaurantul "Mica Elvetie". Aseara, Ambasada Elvetiei a dat o mica receptie la Inter- Continental, in cinstea conationalilor lor tenismeni.
CATALIN FAINISI
MIHAI IGIROSANU

×
Subiecte în articol: sport