x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romanii, peste spartani

Romanii, peste spartani

de Daniel Stan    |    29 Aug 2007   •   00:00
Romanii, peste spartani
Sursa foto: Christian Silva/

Finalul meciului de aseară i-a găsit prăbuşiţi pe dinamovişti. Oficialii chiar au intrat in şedinţă după meci. Dezamăgiţi, ei străng din dinţi cu speranţa de a nu rata şi următoarele obiective. • Visul a durat doar o repriză • Revista presei italiene - "Lazio i-a făcut bucăţi pe romăni • Tudor chirila - De ce Dumnezezu i-ar iubi pe superficiali?

Finalul meciului de aseară i-a găsit prăbuşiţi pe dinamovişti. Oficialii chiar au intrat in şedinţă după meci. Dezamăgiţi, ei străng din dinţi cu speranţa de a nu rata şi următoarele obiective.

"Nu m-a impresionat cu nimic Lazio, mai ales că Dinamo a condus şi cu 1-0. Am crezut că ne vom califica. M-au surprins greşeala comisă de Vali Năstase şi faptul că Niculescu a fost rezervă", a spus după meci fosta glorie dinamovistă Florin Răducioiu. Cuţitul in rană l-a invărtit Delio Rossi după meci: "Am lăsat acasă căţiva jucători, pentru că avem in campionat meciuri grele. Prima repriză a fost slabă, dar după pauză am schimbat tactica". "Am jucat cu jucători care veneau după accidentări, şi acest lucru s-a simţit. Am luat gol in primele secunde din repriza a doua pe o greşeală individuală. Trebuie să trecem peste acest moment pentru a nu compromite parcursul ulterior din Cupa UEFA şi din campionat. Este o dezamăgire pentru ce s-a intămplat, o dezamăgire pentru toţi dinamoviştii", a concluzionat Nicolae Badea, preşedintele dinamoviştilor.

Rednic: "Nu-mi reproşez nimic"

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic era foarte abătut după meci, spunănd că este una dintre cele mai triste zile din cariera sa. "E o amărăciune prea mare pentru noi. Am pierdut pe două greşeli individuale. Eu, personal, nu am ce să-mi reproşez. Pe Niculescu l-am anunţat in dimineaţa meciului că este rezervă. Bratu a marcat, aşa că nu am greşit introducăndu-l titular. Nu mă aşteptam la Vali Năstase să greşească in aşa hal. Toată lumea greşeşte, dar ce-a făcut el este de neiertat", a spus Rednic după meci, ce a fost urmat şi de incidente. Echipa s-a dus să salute galeria, insă a fost gonită de fani, iar Vali Năstase a fost huiduit şi injurat in momentul cănd se urca in autocarul echipei. Surse neoficiale susţin că acesta a fost ultimul meci al lui "Pepene" la Dinamo, el intrănd şi in dizgraţia conducătorilor. "Am pierdut din cauza a două gafe nepermise ce au dărămat practic echipa", a acuzat şi Cornel Dinu.

SACRIFICII. Antrenorul lui Lazio, Delio Rossi, a spus că este o victorie mare a echipei sale şi că va incerca să facă o figură căt mai frumoasă in grupele Ligii. "Am avut două reprize contradictorii, una slabă şi alta foarte bună. A fost o lecţie de caracter dată de unii fotbalişti ai mei. In primul rănd, Stendardo şi Cribari, care au jucat accidentaţi, dar şi Rocchi, care a avut curajul să execute lovitura de pedeapsă, după ce la Roma ratase un penalty", a spus Rossi.

Fericit

"Am crezut in acest meci, am fost optimişti. Sunt foarte mulţumit de rezultat. Dinamo a dominat jocul in prima parte, a inchis mult spaţiile şi a reuşit căteva contraatacuri bune"

Delio Rossi,antrenor Lazio

Analiză

"Dacă n-ar fi fost jocul din prima repriză, mi-aş fi dat demisia. Practic, ne-am bătut singuri. Străinii nu fac niciodată cadouri, cadouri facem noi. Dacă greşeşti, plăteşti. Năstase n-avea voie să greşească. Obiectivul nostru e acum să trecem de grupele UEFA"

Mircea Rednic,antrenor Dinamo

Reconstrucţie

"Va trebui să contăm pe jucătorii tineri, crescuţi de noi. Nu de alta, dar, la experienţa unora dintre ei, trebuiau să-şi dea viaţa pe teren"

Cornel Dinu,administrator delegat Dinamo

Citiţi şi • Visul a durat doar o repriză

×
Subiecte în articol: sport meci