x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Românii sunt mai buni decât Galatasaray"

"Românii sunt mai buni decât Galatasaray"

de Marius Mihalcea    |    30 Sep 2009   •   00:00
"Românii sunt mai buni decât Galatasaray"
Sursa foto: JORDI COTRINA/

Aceasta este părerea lui Henk Ten Cate, antrenorul olandez al lui Panathinaikos Atena, adversara de mâine a "roş-albilor" în Europa League.



Învinşi acum două săptămâni de Galatasaray în propriul fief, scor 1-3, grecii de la Panathinaikos riscă să-şi compromită serios şansele de calificare în primăvara europeană în cazul unui eşec mâine în Ştefan cel Mare.

AU CA OBIECTIV CAMPIONATUL
Chiar şi aşa, tehnicianul liderului la zi în Grecia a subliniat faptul că n-ar fi o tragedie pentru "Pao" să rateze unul dintre primele două locuri ale grupei, ţinta numărul unu a "alb-verzilor" în acest sezon fiind detronarea marei rivale Olympiakos în întrecerea internă. "Ne aşteaptă un meci mai greu decât a fost cel cu Galatasaray. Obiectivul nostru principal este campionatul, dar nu neglijăm nici Europa League, ne dorim să avem succese şi aici. Vrem să trecem de grupe şi pentru asta este obligatoriu să câştigăm la Bucureşti. Trebuie să muncim din greu pentru a ne impune, fiindcă Dinamo este mai bună decât Galatasaray, mai ales din punct de vedere tehnic", a declarat Hank Ten Cate.

Tehnicianul batav a mai precizat că absenţa fanilor dinamovişti din tribune, meciul urmând a se disputa cu porţile închise, nu constituie neapărat un avantaj pentru elevii săi: "Nu vom juca sub presiune, e bine că românii nu vor avea publicul de partea lor, dar asta nu înseamnă că vom avea viaţă uşoară".

HOTĂRĂŢI SĂ ÎNVINGĂ

"Suntem absolut pregătiţi pentru meciul cu Dinamo. Avem în minte numai Dinamo. Am pierdut acasă cu Galatasaray în prima etapă a grupelor, iar acum mergem la Bucureşti pentru a lăsa o impresie bună şi pentru a câştiga. Numai la victorie ne gândim, vrem să avem un parcurs lung în Europa", a spus fundaşul brazilian al grecilor, Gabriel Rodriguez dos Santos.

×
Subiecte în articol: sport