x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ropotan, pieton

Ropotan, pieton

de Elly Cîrstea    |    02 Iun 2009   •   00:00
Ropotan, pieton
Sursa foto: Vlad Stavrica/AGERPRES

Prefectura Argeş i-a suspendat ieri permisul de conducere fotbalistului Adrian Ropotan şi a cerut Judecătoriei Piteşti anularea documentului, pe motiv că acesta ar fi fost obţinut ilegal.



Prefectul Marcel Proca a precizat că în dosarul fostului mijlocaş al echipei Dinamo Bucureşti, actualmente jucător al echipei Dinamo Moscova, s-au găsit nereguli vizavi de viza de flotant: "Este vorba de neîndeplinirea condiţiilor legale de stabilire a domiciliului. El avea domiciliul în Slobozia, judeţul Ialomiţa, iar la 26 martie 2007 a obţinut domiciliul în Piteşti, pentru ca la 28 martie 2007 să suţină examenul pentru categoria B.

Pe cererea de viză a semnat sectoristul, dar nu şi titularul spaţiului". În urmă cu trei săptămâni Prefectura Argeş i-a suspendat permisul de conducere şi fotbalistului dinamovist Cosmin Moţi. Numărul total al cererilor depuse la Judecătoria Piteşti pentru anularea permiselor obţinute în mod fraudulos în Argeş a ajuns la 351.


Turcu recunoaşte superioritatea Urziceniului

Oficialii dinamovişti recunosc faptul că Unirea îşi merită locul în clasament. "Cum să nu merite Urziceniul campionatul, după cum a jucat în acest sezon? Două titluri merită! Îl felicit pe Dan Petrescu şi îmi cer scuze dacă l-am jignit, dar cred că este unul dintre cei mai buni atrenori la ora actuală", a declarat unul dintre acţionarii "câinilor", Vasile Turcu. Acesta s-a referit şi la situaţia antrenorului Mircea Rednic, pe care l-a ironizat: "Nu are rost să mai vorbim acum, probabil este în vacanţă. Din moment ce nu are rezultate, ce poţi să mai zici? Nu l-a dat nimeni afară". Turcu a făcut şi haz de necaz: "Urziceniul joacă în Liga Campionilor, iar noi unde, în Cupa Dinamovistă?".

×
Subiecte în articol: sport