x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: Francezii, pregătiţi să mearga la război!

Cupa Mondiala 2018: Francezii, pregătiţi să mearga la război!

08 Iul 2018   •   15:25
Cupa Mondiala 2018: Francezii, pregătiţi să mearga la război!

Selecţionerul Didier Deschamps "are cuvinte puternice care motivează, suntem pregătiţi să mergem la război cu el", a declarat fundaşul dreapta Benjamin Pavard, duminică, cu două zile înaintea semifinalei Franţa - Belgia de la Cupa Mondială de fotbal 2018. 

 

"Mă bucur de noua mea popularitate şi de faptul că suporterii îmi cântă numele. Dar asta mă obligă şi mai mult să dau tot ce am mai bun pentru a fi cât mai performant posibil. Legat de viitoarea noastră adversară, este o echipă mare, cu mari atacanţi. Dar nu resimţit o presiune particulară. Am jucat contra unor mari jucători, Messi, Suarez, deci nu ne frică de nimeni. Vom rămâne pe poziţii, îi vom studia bine pentru a-i bloca corespunzător. Mă uit mult la înregistrările video pentru a şti cum joacă adversarul meu", a precizat Pavard. 

"Antrenorul nostru este foarte important, toată lumea îl cunoaşte pe Didier Deschamps. A fost căpitanul echipei Franţei şi a câştigat Cupa Mondială. El este selecţioner azi, iar să joci sub ordinele sale este ceva excepţional. El ne dă sfaturi care ne permit să evoluăm. Este un mare om şi un foarte mare antrenor. El are cuvinte puternice care motivează, iar noi suntem pregătiţi să mergem la război cu el", a adăugat Benjamin Pavard. AGERPRES

×