x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rusinati de diletanti

Rusinati de diletanti

14 Feb 2004   •   00:00

Aflata la Trevi (Italia) in cantonament, echipa lui Ion Moldovan, FC Arges, a pierdut rusinos cu scorul de 0-1 meciul amical cu Foligno, grupare care activeaza in campionatul de amatori italian, Divizia D, seria F.

ISTORIE. Desi meciul a fost la discretia pitestenilor, micuta formatie din campionatul italian "dilletanti" a reusit sa-i umileasca pe argeseni deschizand scorul printr-un fundas central, dintr-o lovitura libera executata de la circa 30 de metri. Ocaziile au fost numeroase pentru gruparea pitesteana atat in prima parte a jocului, cat si in repriza a doua, cand Ciprian Tanasa a oferit un adevarat spectacol al ratarilor.

EVENIMENT. Amaraciunea infrangerii rusinoase in fata unei echipe formate din "bucatari" a fost risipita o data cu sarbatorirea zilei de nastere a antrenorului de portari Vasile Stan, care a implinit 59 de ani. Evenimentul a fost cinstit cu cate o sticla de bere pentru fiecare component al lotului pitestean, petrecerea in sine fiind sustinuta de catre sarbatorit in compania colegilor sai din staff-ul tehnic. Hai noroc si la mai mare, ca fotbalul nu mai conteaza!
VICENTIU NEAGOE

×
Subiecte în articol: sport