x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a deschis si piata din Israel!

S-a deschis si piata din Israel!

11 Iun 2004   •   00:00

Dupa Rusia si China, Israelul e a treia tara interesata de fotbalistii romani. Dov Arielly este un impresar israelian de origine romana cu oferte tentante pentru fotbalistii din Romania, avand in vedere faptul ca Israelul are doua echipe care forteaza intrarea in grupele Champions League.

SUPERIORI. Arielly incearca sa transfere mai multi jucatori din Divizia A in Israel. "In prima divizie nu sunt contracte mai mici de 50.000 de dolari, plus ca sunt prime de joc si conditii extraordinare de viata, ce nu se pot regasi aici, din pacate. Nu mai vorbesc de seriozitate... Nu s-a intamplat niciodata sa se intarzie platile nici macar cu o zi", a declarat israelianul.

GARANTII. Impresarul spune ca a convins mai multi jucatori din Divizia A sa se transfere la cluburi de prima liga din Israel. Bundea si Stanga de la Universitatea Craiova, Rohat de la Otelul Galati, Silvasan de la "Poli" AEK Timisoara sunt doar cativa care si-au dat acordul sa evolueze in Tara Sfanta, iar pentru alti cativa jucatori, Arielly negociaza cu cluburile: portarul Coman, de la FC Arges, precum si Njock si Murgan, de la Universitatea Craiova. (Adi Preda)

Bratu, salvatorul echipei

Cristian Bratu (26 de ani) a ajuns la Hapoel Ironi Rishon Le-Zion in iarna trecuta, fiind imprumutat de Universitatea Craiova. Echipa juca in Divizia B si se afla pe ultimul loc, cu 11 puncte. Romanul a marcat 6 goluri pentru gruparea israelita in retur, care a strans 29 de puncte in 17 etape si s-a salvat de la retrogradare. "Conducerea mi-a propus prelungirea contractului in conditii mult superioare, pentru ca vor sa traga la promovarea in A. Forma mea foarte buna a atras, insa, atentia multor cluburi puternice, care mi-au facut oferte tentante. S-ar putea chiar ca in toamna sa joc in Cupa UEFA", a declarat Bratu.
×
Subiecte în articol: sport