x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a retras in curtea socrului

S-a retras in curtea socrului

01 Mar 2004   •   00:00

Ultima oara pierdut prin Segunda Division, la modesta Polideportivo Ejido, Dennis Serban a semnat ieri pentru Petrolul Ploiesti, echipa condusa de socrul sau, Petre Buduru.

Dupa ce a efectuat pregatirea de iarna alaturi de "lupii galbeni ", Dennis a promis conducerii ploiestene ca, in cazul in care nu-si va gasi un contract bun in strainatate, va semna cu Petrolul. Fotbalistul a parafat ieri o intelegere pana in vara cu ocupanta ultimului loc in Divizia A.

DE CUVANT. "Desi avem legaturi de familie, nu am vrut sa ma impun in fata lui. Sunt multumit ca el si-a respectat promisiunea facuta celor doi actionari si a devenit jucatorul Petrolului ", a precizat directorul sportiv Petre Buduru.
Oficialul ploiestean a dezvaluit si motivele care l-au determinat pe Dennis sa opteze pentru Petrolul: "In primul rand a fost promisiunea pe o facuse, apoi relatia buna cu Florin Marin, un antrenor recunoscut drept un specialist al pregatirii fizice. Dennis are mare nevoie de asa ceva, desi a facut pregatirea de iarna cu noi", a precizat Buduru.

OFERTA. Printre ofertele pe care Serban le-a primit in aceasta perioada, una dintre cele mai avantajoase a venit din Cipru. "A refuzat 75.000 de dolari pana in vara. El nu este o fire materialista si cred ca a ales solutia cea mai buna. In vara, cand va fi si bine pregatit, va mai face o tentativa in strainatate. Oricum, dorim sa rupem odata la Petrolul prestatiile anonime din subsolul clasamentului. Aveam nevoie de jucatori valorosi", a incheiat socrul lui Dennis Serban.

Sanse mici sa joace in prima etapa

Din cauza lacunelor pe care le mai are inca la capitolul pregatire fizica, Serban are sanse mici sa joace pentru Petrolul in prima etapa a Diviziei A, cand "gazarii" vor evolua la Pitesti. "Vineri abia a efectuat primul antrenament, dar va pot spune ca, mai mult ca sigur, nu va face parte din lot in primele etape. Va intra atunci cand va fi 100% pregatit si pentru asta are nevoie de circa doua saptamani de pauza", a dezvaluit Buduru. Dennis Serban a asistat ieri la meciul amical pe care Petrolul l-a pierdut cu 1-2 in fata Stelei, ultima echipa romaneasca la care fostul international a reusit performanta de un nivel acceptabil. Prin aceasta revenire in Divizia A, el spera sa prinda din nou echipa nationala.
( MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport