x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Să ne păstrăm unitatea"

"Să ne păstrăm unitatea"

de Daniel Stan    |    31 Aug 2007   •   00:00
"Să ne păstrăm unitatea"
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Preşedintele dinamovist, Nicolae Badea, a discutat personal cu jucătorii şi conducerea tehnică, infirmănd zvonurile că antrenorul va fi indepărtat din "Ştefan cel Mare".

Preşedintele dinamovist, Nicolae Badea, a discutat personal cu jucătorii şi conducerea tehnică, infirmănd zvonurile că antrenorul va fi indepărtat din "Ştefan cel Mare".

De două zile, conducerea dinamovistă se află in şedinţe. "Am discutat mult după eşecul cu Lazio, care a insemnat ratarea unui obiectiv important. Dar mergem inainte", a declarat preşedintele lui FC Dinamo, Nicolae Badea.

CIRCUMSTANŢE. Acţionarii "căinilor" au ajuns la concluzia ca antrenorul Mircea Rednic să continue munca incepută in "Ştefan cel Mare". "Ne-am intălnit să ne lingem rănile. Ne-am spus fiecare punctul de vedere. Este exclus ca Rednic să fie demis. A greşit şi el, dar nu putem să cerem totul de la un singur om. Are şi el circumstanţe", a declarat unul dintre acţionari, Dragoş Săvulescu. Preşedintele Badea a mai adăugat: "Acum, important este să păstrăm unitatea grupului şi a lotului de jucători. Va urma o perioadă dificilă, in care suporterii trebuie să fie alături de noi, in campionat şi in Cupa UEFA. Ii inţelegem pe fani, işi doreau o calificare, dar greşelile individuale şi ghinionul au dus la eliminare. Le promitem că nu va pleca nici un jucător, in ciuda zvonurilor care anunţă o dezbinare." De altfel, surse din club suţin că obiectivul a devenit căştigarea titlului.

Astăzi se află adversarul

Administratorul delegat al "roş-albilor", Cornel Dinu, va fi prezent astăzi la Monte Carlo, unde, de la ora 14:00, ora Romăniei, va avea loc tragerea la sorţi a partidelor din turul 1 al Cupei UEFA. Oficialul "căinilor" este insoţit de directorul de relaţii internaţionale, Adrian Alexandrescu. Dinamo este cap de serie, ca şi Rapid, are pe listă o serie de adversari accesibili, precum Zrinjski (Croaţia), Groclin (Polonia), Helsingborg (Suedia) sau Larissa (Grecia), in timp ce echipe dificile sunt Nürnberg (Germania), Standard Liege (Belgia) şi Toulouse (Franţa). Partidele se vor disputa la 20 septembrie, turul, respectiv 4 octombrie, manşa secundă.

×
Subiecte în articol: sport