x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabău, între "câini" şi olteni

Sabău, între "câini" şi olteni

14 Iun 2009   •   00:00

Deşi l-au confirmat pe Mircea Rednic şi pentru sezonul viitor, oficialii dinamovişti pregătesc, în secret, terenul pentru alt antrenor, "Puriul" urmând a alege varianta Belgia.



După ce Ioan Andone a preferat Arabia, preşedintele Nicolae Badea a discutat cu Cristiano Bergodi, aflat şi pe lista Stelei. Tehnicianul italian este preferat şi de unul dintre cei mai importanţi acţionari, Vasile Turcu: "Este o soluţie pe care o vom analiza".

Oficialul "câinilor" se gândeşte însă şi la Ioan Ovidiu Sabău: "Este tânăr, ambiţios, a jucat la Dinamo, este o soluţie. Face parte din primii 10 antrenori din România, l-am mai ofertat şi în trecut, dar acum este altceva. Vom discuta şi vom vedea ce va fi, totul se va decide săptămâna viitoare în şedinţa Consiliului de Administraţie".

Sabău şi-a reziliat contractul cu Gloria Bistriţa, după ce şi-a îndeplinit obiectivul, evitarea retrogradării. Sabău a negociat deja cu Universitatea Craiova posibilitatea de a-i prelua pe olteni şi pare tentat să refuze oferta venită dinspre Dinamo. Despre schimbările din lotul "roş-albilor", prima mutare ar putea fi transferul lui Marius Niculae la Standard Liege şi revenirea lui Andrei Mărgăritescu, de la Terek Groznâi.

×
Subiecte în articol: sport