x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabău vrea schimbări mari în lotul lui Dinamo

Sabău vrea schimbări mari în lotul lui Dinamo

17 Iun 2009   •   00:00
Sabău vrea schimbări mari în lotul lui Dinamo

Instalarea unui nou antrenor este echivalentă cu şansa unui nou început, dar şi obligaţia de a-i satisface pretenţiile privind lotul de jucători. Ioan Sabău a semnat un precontract cu Dinamo şi este, practic, noul antrenor al echipei. Din păcate pentru Borcea şi restul acţionarilor, Sabău vrea un lot mai cu "moţ" şi plănuieşte să scape de unii jucători, dar are şi pretenţia de a-i fi aduşi unii noi.



Şefii dinamovişti nu mai ştiu pe unde să scoată cămaşa cu cheltuielile după ce echipa a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi le convine să vândă o parte din jucători, scrie antena3.ro. Pe lista neagră a lui Sabău sunt Claudiu Niculescu, Gabi Boştină, Nicolae Mitea, Osvaldo Miranda şi Silviu Izvoranu, potrivit gsp. Ce nu le convine acţionarilor de la Dinamo este că tehnicianul vrea alţi jucători în locul acestora. Cu toate acestea, directorul executiv Cristi Borcea şi vicepreşedintele clubului, Vasile Turcu, s-au întâlnit marţi la un restaurant cu impresarul Ioan Becali pentru a discuta despre variante de a satisface cerinţele antrenorului.

Jucătorii lui Dinamo au aflat deja de la noul antrenor calendarul de pregătire pentru noul sezon, liderii echipei Lobonţ, Bratu şi Dănciulescu fiind cei care au vorbit nu Ioan Sabău. "Câinii" nu se concentrează, însă, la cum va fi sub viitorul antrenor. Ei nu şi-au mai primit salariile de două luni, potrivit sursei citate. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport