x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sandu Neagu a fost înmormântat

Sandu Neagu a fost înmormântat

20 Apr 2010   •   00:00

Fostul jucător rapidist Sandu Neagu a fost înmormântat, marţi, la Cimitirul Giuleşti-Sârbi, în prezenţa a aproximativ 300 de persoane, la ceremonie fiind prezenţi, pe lângă familie, suporteri, foste glorii, actuali conducători şi jucători ai grupării "alb-vişinii".

În jurul orei 13:00, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, s-a ţinut o slujbă la Sala Rapid în memoria fostului jucător, sicriul acestuia fiind purtat apoi către centrul terenului Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu de foste glorii rapidiste, în timp ce suporterii îi scandau numele lui Sandu Neagu.

Antrenorul Ioan Andone a fost prezent la ceremonia de la Sala Rapid, alături de jucătorii Ştefan Grigorie, Tiberiu Bălan, Mircea Bornescu, Helder şi Spadacio. De asemenea, la cimitir au fost prezenţi Cristian Săpunaru, Costin Lazăr şi Adrian Iencsi, dar şi foste glorii ale echipei, printre care Necula Răducanu. Suporterii au introdus în sicriu un steag şi o eşarfă cu însemnele clubului giuleştean.

Sandu Neagu a decedat, sâmbătă, după ce a suferit un stop cardiorespirator. Neagu a făcut parte din echipa care a câştigat primul titlu pentru Rapid, în sezonul 1966/1967, în palmaresul său figurând şi două Cupe ale României.

×
Subiecte în articol: redactie