x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Schumi: 5 din 5!

Schumi: 5 din 5!

10 Mai 2004   •   00:00

Marele Premiu al Spaniei a fost castigat, bineinteles, tot de Michael Schumacher, care si-a consolidat pozitia de lider pe circuitul unde a castigat si anul trecut.

CATALIN FAINISI

Dupa 5 etape de campionat mondial, esti nebun daca nu-l creditezi pe Michael Schumacher cu victoria in orice Mare Premiu de Formula 1. Dupa ce a obtinut cel de-al 59-lea pole-position din cariera, germanul a obtinut ieri, la Barcelona, unde castigase anul trecut, cea de-a cincea victorie din tot atatea curse in acest sezon.

LINISTIT. „Dictatorul" si-a consolidat pozitia de lider al clasamentului, acumuland 50 de puncte, 18 mai mult decat coechiperului sau, Rubens Barrichello, care s-a clasat al doilea in cursa din capitala Cataluniei. Podiumul a fost incheiat de Jarno Trulli, de la Renault, urmat de colegul sau spaniol, Fernando Alonso, care a concurat in fata propriilor suporteri.

CAMPION? Michael Schumacher este deja campion mondial! Cel putin, asta crede un parior care a jucat 100 de dolari la o casa de pariuri irlandeza pentru castigarea titlului de catre german in acest sezon. Afirmatia sa s-a bazat pe un e-mail primit din partea agentiei, care-l informa ca va primi banii pe biletul castigator in aceasta luna.

CIRCUIT. In alta ordine de idei, circuitul de la Barcelona va gazdui, pana in 2011, Marele Premiu al Spaniei, conform „boss-ului" Formulei 1, Bernie Ecclestone. Britanicul isi rezerva insa dreptul de a nu include cursa in calendar, in cazul in care legea antitabac, ce interzice publicitatea la tutun pe circuit, va fi aplicata in Spania din 2005. „Speram ca problema se va rezolva, deoarece nu vrem sa parasim Europa, si mai ales Spania", a precizat Ecclestone.

Clasament piloti

1. M. Schumacher 50 p
2. R. Barrichello 32p
3. J. Button 24p
4. Alonso 21p
5. Trulli 21p
6. Montoya 18p

Clasamente constructori

1. Ferrari 82 p
2. Renault 42p
3. BAR 32p
4. Williams 30p
5. McLaren 5p
6. Sauber 3p
×
Subiecte în articol: sport