x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se acorda "The Gheorghies"

Se acorda "The Gheorghies"

11 Feb 2004   •   00:00

Cu ocazia week-end-ului All Star Game, la Hollywood va avea loc un eveniment in cadrul caruia vor fi acordate premiile "The Gheorghies", numite dupa baschetbalistul roman Ghita Muresan.

SIGLA. Ghita a fost ales datorita faptului ca este considerat o legenda in baschetul american si un actor desavarsit. De altfel, sigla manifestarii il simbolizeaza tocmai pe actualul tehnician al reprezentativei Romaniei de baschet.
Romanul a evoluat in NBA la Washington Bullets (1994-1999) si la New Jersey Nets (1999-2000), pentru ca apoi sa fie distribuit in rolul principal al filmului "Uriasul meu", alaturi de actorul Billy Crystal.
In domeniul show-bizului, Muresan a fost de multe ori imaginea unor companii cu renume, cum ar fi Snickers ori televiziunea ESPN.

ACTORI. Site-ul NBA.com noteaza ca la evenimentul intitulat "2004 Gheorghie Awards" se vor acorda premii baschetbalis tilor din NBA care au jucat in filme, printre nominalizat i mai numarandu-se nume mari ale baschetului mondial, precum Michael Jordan cu filmul "Space Jam" (1996), Shaquille O’Neal cu "Kazaam" (1996), Dennis Rodman - "Double Team" (1997), Ray Allen - "He Got Game" (1998) si nu in ultimul rand Ghita Muresan cu filmul "My Giant". (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport