x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se pare că Mutu va spune "prezent" cu Austria

Se pare că Mutu va spune "prezent" cu Austria

01 Apr 2009   •   00:00
Se pare că Mutu va spune "prezent" cu Austria

Problemele medicale ale lui Mutu păreau, ieri, insurmontabile în ciuda eforturilor depuse de fizioterapeuţii echipei naţionale şi a sacrificiului făcut de jucător. Nu a participat la tot antrenamentul echipei din ziua de "ajun" a meciului, dar a revenit pe final şi a efectuat sprinturi, fapt ce ar arăta faptul că Piţurcă va începe la Klaugenfurt cu Mutu în formaţie.

Mutu le-a dat emoţii tuturor la şedinţa de pregătire de marţi, ieşind de la miuţă după doar câteva minute, din cauza genunchiului stâng care îl durea în mod evident. Preparatorul fizic l-a luat la marginea terenului şi l-a ajutat să îşi mai revină, iar pe final Mutu a revenit la un meci al "tinerilor" contra "bătrânilor" din echipă şi la restul antrenamentului, informează gsp, citat de Antena3.ro.

În altă ordine de idei, "tricolorii" au fost observaţi de către suporterii echipei naţionale la antrenament de pe margine, de după un gard de sârmă. Singurii care s-au putut apropia au fost jurnaliştii. Celor prezenţi nu le-a fost greu să rămână, deoarece marţi a fost prima zi din ultima săptămână în care ploaia mai "ia o pauză" şi vremea a fost destul de plăcută.

×
Subiecte în articol: sport