x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se poate!

Se poate!

de Vlad Ionescu    |    31 Aug 2007   •   00:00
Se poate!
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Ajunsă pentru a doua oară consecutiv la masa bogaţilor, Steaua a fost repartizată in Grupa H, alături de Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena şi Slavia Praga, in urma tragerii la sorţi care a avut loc ieri. Primul meci se joacă, in deplasare, cu Slavia Praga. •Din nou la curtea Regelui Fotbal
• CUPA UEFA: FC Nurnberg - Rapid; Dinamo - IF Elfsborg
• Ganea a fost suspendat pentru 22 de etape

Ajunsă pentru a doua oară consecutiv la masa bogaţilor, Steaua a fost repartizată in Grupa H, alături de Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena şi Slavia Praga, in urma tragerii la sorţi care a avut loc ieri. Primul meci se joacă, in deplasare, cu Slavia Praga.

In mod normal, FC Sevilla va fi cea de-a patra echipă din grupă, deţinătoarea Cupei UEFA invingănd pe AEK Atena cu 2-0 in prima manşă a turului 3 preliminar. Returul, care ar fi trebuit să se dispute marţi, a fost amănat pentru 3 septembrie, din cauza decesului spaniolului Antonio Puerta.

OPTIMISM. Prezent la tragerea la sorţi de la Monte Carlo, Gigi Becali a declarat că nu se poate face comparaţie cu grupa de anul trecut, cănd Stelei nu i se dădea nicio şansă. "Mă simt mai bine ca anul trecut, suntem mai puternici. Ne putem califica şi de pe primul loc. Pe Sevilla o cunoaştem, Arsenal nu mai e ce a fost cănd era Henry, iar Slavia e sub Dinamo Kiev. Dacă ne uităm la alte grupe, putem să-i mulţumim lui Dumnezeu", a declarat patronul roş-albaştrilor, care este de părere că a purtat noroc steliştilor. Latifundiarul din Pipera a ţinut să precizeze că, la sugestia lui Hagi, nu va mai aduce nici un jucător pănă la incheierea perioadei de transferări, deoarece, prin revenirea lui Iacob, Badea şi Ghionea, echipa este acoperită pe toate posturile. "I-am zis lui Hagi că n-are rost să-l mai luăm pe Ljubinkovici de la Vaslui. Altfel il imprumutam pănă in iarnă, că vorbisem cu Porumboiu să mă ajute in grupe", a explicat Becali.

MULŢUMIT. Imediat după ce a aflat numele viitoarelor adversare, Gică Hagi a declarat că nu renunţă la găndul ca Steaua să depăşească faza grupelor, mai ales că, atunci cănd nu eşti favorit, pot apărea surprizele. "Adversarele au jucători valoroşi, au atuurile lor, dar şi noi avem şansele noastre şi trebuie să ni le jucăm. Toate echipele sunt valoroase, dar dacă am ajuns aici inseamnă că avem şi noi valoare. Important este să crezi, să ai curaj. Poate le batem pe toate trei", a spus Regele, care a ţinut să precizeze că nu il mai vrea pe Camus la echipă. "A spus că vine doar dacă ne calificăm. Acum nu il mai doresc eu. Ii doresc doar pe cei care au muncit. Dacă revin şi cei accidentaţi, sunt mulţumit de lot", a spus Hagi.

INCREDERE. "Aşa cum Slavia a scos pe Ajax şi Steaua poate trece de grupe. Pănă atunci, vom avea mai multe meciuri in picioare. Iar jocul echipei va fi din ce in ce mai bun", a spus autorul primului gol in returul cu BATE, Dorel Zaharia. "Personal mă bucur că voi putea evolua in Liga Campionilor, unde nu am fost prezent anul trecut, din cauza accidentării. M-aş bucura să am şi in Ligă acelaşi parcurs din Cupa UEFA, cănd am reuşit să ajung cu echipa in semifinale", a declarat şi Victoraş Iacob pentru steauafc.com.

Programul Stelei in Grupa H

Etapa 1 (19 septembrie) Slavia - Steaua;

Etapa 2 (2 octombrie) Steaua - Arsenal;

Etapa 3 (23 octombrie) Sevilla / AEK - Steaua;

Etapa 4 (7 noiembrie) Steaua - Sevilla / AEK;

Etapa 5 (27 noiembrie) Steaua - Slavia; Etapa 6 (12 decembrie) Arsenal - Steaua.

Cunoştiinţă

"Steaua este un adversar imprevizibil şi abil. Am mai jucat impotriva lor, ne-am calificat după 4-1 şi 1-1, deci avem tradiţie bună"

Karel Jarolim,antrenor Slavia Praga

Incredere

"Grupa este foarte bună pentru noi, cea de anul trecut era mult mai puternică. Se poate căştiga şi cu Arsenal, şi cu Sevilla acasă. E bine că jucăm primul meci la Praga. Putem căştiga tot acasă şi cu punctele de la Praga suntem calificaţi. Dacă invingem la Praga, cred intr-o victorie cu Arsenal acasă. Putem trece de grupe"

Adrian Ilie,manager sportiv Steaua

Experienţă

"La Bucureşti n-am mai fost şi va fi o nouă provocare pentru noi. Cred că toate adversarele noastre sunt tari. Avem o echipă tănără, entuziastă, şi suntem increzători intr-un sezon excelent"

Keith Edelman,director executiv Arsenal

Liga Campionilor: Steaua, Arsenal, Sevilla, Slavia in Grupa H


Grupa A

Liverpool

Porto

Marseille

Besiktas

Grupa B

Chelsea

Valencia

Schalke

Rosenborg

Grupa C

Real Madrid

Werder Bremen

Lazio

Olympiakos

Grupa D

Milan

Benfica

Celtic Glasgow

Sahtior Donetk

Grupa E

Barcelona

Lyon

Stuttgart

Glasgow Rangers

Grupa F

Manchester United

Roma

Sporting Lisabona

Dinamo Kiev

Grupa G

Internazionale

PSV Eindhoven

CSKA Moscova

Fenerbahce

Grupa H

Arsenal

Sevilla / AEK

Steaua

Slavia Praga

Citiţi şi: •Din nou la curtea Regelui Fotbal

×
Subiecte în articol: sport steaua grupa sevilla arsenal praga slavia