x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Se vede titlul!"

"Se vede titlul!"

de Marius Mihalcea    |    21 Dec 2007   •   00:00
"Se vede titlul!"

După victoria obţinută miercuri la Piatra-Neamţ in faţa Ceahlăului, scor 1-0, giuleştenii s-au apropiat la cinci puncte de CFR Cluj şi au devenit foarte increzători in şansele lor de a căştiga campionatul.

RAPID - Burdujan vrea să joace in Liga Campionilor

După victoria obţinută miercuri la Piatra-Neamţ in faţa Ceahlăului, scor 1-0, giuleştenii s-au apropiat la cinci puncte de CFR Cluj şi au devenit foarte increzători in şansele lor de a căştiga campionatul.

Deşi ezită să-şi prelungească contractul cu Rapid, scadent in vara lui 2009, marcatorul unicului gol al partidei de sub Pietricica, Lucian Burdujan, nu concepe să se despartă de gruparea feroviară. Mai ales că adjudecarea titlului de către giuleşteni i-ar oferi o şansă imensă, aceea de a evolua in cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. "Am terminat pe locul doi şi vom avea o vacanţă liniştită. Se vede titlul, suntem din ce in ce mai aproape de el. Altfel, nu ştiu ce va fi, dacă voi semna sau nu prelungirea acordului. Ce vreau eu? Sincer, imi doresc să rămăn la Rapid şi să joc in Liga Campionilor", a spus atacantul "alb-vişiniilor".

CONCORDANŢa. Extrem de virulent inaintea partidei la adresa a doi dintre arbitrii care au oficiat la Piatra-Neamţ, centralul Tiberiu Lajos şi asistentul Miklos Nagy, principalul acţionar al grupării de sub Podul Grant, George Copos, şi-a inmuiat tonul după meci. "Mi-am dat seama că am pus o prea mare presiune pe arbitri şi nu a fost bine pentru ei, fiindcă sunt şi ei oameni", a spus Copos, care apoi s-a mai felicitat o dată pentru aducerea la echipă a lui Mircea Rednic: "S-a dovedit din nou că am avut dreptate cu Rednic, am luat o decizie corectă cănd l-am adus pe Mircea la echipă". Antrenorul "alb-vişiniilor" se aşteaptă la o luptă aprigă pentru titlu in primăvară: "Va fi un retur de foc. CFR Cluj are prima şansă, insă nu doar Rapidul ii va sufla in ceafă, pentru că mai sunt şi alte echipe care se vor intări in primăvară".

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Măsuri

Chiar dacă a fost de părere că centralul Tiberiu Lajos a nedreptăţit Ceahlăul, preşedintele de onoare al moldovenilor, Gheorghe Ştefan, a precizat că este nemulţumit de jucătorii echipei sale, care nu se ridică la nivelul Ligii 1. "Nu ne-a bătut Rapidul, ci arbitrul Lajos. Vom face un memoriu la LPF şi vom cere excluderea lui din arbitraj. Pe de altă parte insă, nu mă aşteptam ca Ceahlăul să aibă un parcurs aşa slab, fiindcă am crezut că jucătorii cu nume pe care i-am adus au valoare. Se pare că m-am inşelat, de aceea vom remania lotul", a spus Ştefan.

Transferuri

Conducerea Rapidului nu a reuşit să ajungă la un acord cu şefii Politehnicii Iaşi in privinţa transferului atacantului moldovenilor, Ionuţ Bălbă, in Giuleşti, astfel că Mircea Rednic s-a reorientat imediat şi a plecat in Belgia, unde, in baza relaţiilor pe care le are, va testa in aceste zile căteva piste de jucători. George Copos a anunţat deja un transfer, insă nu a dorit să spună despre ce jucător este vorba. "Este un străin care poate juca oriunde de la mijloc in sus", a spus finanţatorul. Altfel, jucătorilor rapidişti le-au fost virate pe card primele restante.

Clasament

1. CFR Cluj      32-12  46p

2. Rapid         32-14  41p

3. FC Unirea   25-14  38p

4. Steaua        20-10  38p

5. P. Timişoara 37-27  35p

6. Dinamo        30-18  32p

7. FC Vaslui      29-20  31p

8. G. Bistriţa     23-28  25p

9. Oţelul          29-38  25p

10. G. Buzău     21-34  21p

11. "U" Craiova  19-25  20p

12. Dacia Mioveni 18-24Â Â 20p

13. Ceahlăul       19-26  20p

14. Poli Iaşi      20-26  19p

15. UTAÂ Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â 17-24Â Â 18p

16. Farul           11-23  17p

17. Pandurii       19-27  15p

18. "U" Cluj         21-32  11p

×
Subiecte în articol: sport