x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semeghin este pasibil de puscarie

Semeghin este pasibil de puscarie

22 Mai 2004   •   00:00

Fundasul dinamovist Dorin Semeghin a fost gasit vinovat de accidentul pe care l-a produs la 16 mai, atunci cand, fiind in stare de ebrietate, a intrat cu masina sa in cladirea unui hotel.

IONUT PADURARU

Dinamovistul Dorin Semeghin avea o alcoolemie de 1,6 la mie la sfarsitul saptamanii trecute, cand a intrat cu masina in zidul Hotelului Erbas din Bucuresti.

PEDEAPSA. Rezultatul alcoolemiei va fi trimis Brigazii de Politie Rutiera, documentul urmand sa fie anexat la dosarul intocmit fotbalistului. Conform legislatiei in vigoare, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 la mie se pedepseste cu inchisoare de la unu la cinci ani.

ACCIDENT. Duminica trecuta, in jurul orei 5:00, Semeghin, care rula cu viteza mare, a pierdut controlul masinii sale si a lovit refugiul unei statii de tramvai, dupa care a fost proiectat in zidul Hotelului Erbas. Fotbalistul, care nu a suferit leziuni grave, a primit acordul medicilor pentru a evolua in partida de astazi cu „Poli" AEK.

DECISIV. Pentru Dinamo, „Poli" AEK este ultima piedica in calea spre titlu in acest sezon. Cu 4 puncte mai mult decat Steaua inaintea ultimelor 3 etape, „cainii" isi pot consolida pozitia de castigatori virtuali ai campionatului daca inving la Timisoara. In acest caz, Dinamo ar mai avea nevoie doar de o victorie in cele doua meciuri ramase de disputat, cu Apulum si Ceahlaul.

Revine Talvan, Miu e dorit

Transferat in urma cu doua sezoane in China, Ovidiu Talvan a revenit luna trecuta in tara, dupa o scurta trecere si prin campionatul Iranului, si a purtat deja discutii cu conducatorii lui Dinamo. „Ne-am inteles in principiu si de luni incep antrenamentele. Mi-ar fi placut sa joc in ultimele etape sa ajut la castigarea titlului, dar o vor face baietii si fara mine", a declarat Talvan. O alta achizitie a dinamovistilor ar putea fi Iulian Miu. Dupa un sezon in Turcia, la Bursaspor, echipa retrogradata in esalonul secund, fostul stelist este dorit de mai multe formatii din tara, printre care Rapid si Dinamo. Cum un eventual transfer in Giulesti depinde de ramanerea lui Ioan Becali in functia de presedinte, lucru foarte putin probabil, Miu ar agrea varianta dinamovista. (Daniel Stan)
×
Subiecte în articol: sport