x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Semifinala nebuna pentru "Tara" si "Felipe"

Semifinala nebuna pentru "Tara" si "Felipe"

05 Mar 2004   •   00:00

Un meci care a depasit ca spectacol si emotii retururile din Cupa UEFA de miercuri a fost derby-ul orasului elvetian Zurich, dintre Grasshoppers si FC Zurich, contand pentru semifinala Cupei Elvetiei.

Doua hattrick-uri de fiecare parte, o eliminare, rasturnari de scor si o calificare in extremis a gazdelor, 6-5 in prelungiri, au caracterizat meciul nebun de pe stadionul "Hardturm". 0-1; 0-2; 1-2; 1-3; 2-3; 2-4; 2-5; 3-5; 4-5; 5-5; 6-5 - aceasta a fost evolutia scorului in partida Grasshoppers - FC Zurich, una mai mult decat nebuna.

ROMANI. Cele doua formatii i-au avut in teren, pe toata durata partidei, pe romanii Mihai Tararache, la gazde, respectiv Iulian Filipescu, la oaspeti. Atacantul lui Grasshoppers, Ionel Gane, a lipsit, acuzand o contractura.

DRAMATIC. Meciul a fost la discretia oaspetilor, care conduceau cu 5-2 in minutul 82. De atunci a inceput nebunia. Atacantul "lacustelor", Eduardo, a inscris in minutele 83 si 89, pentru ca Petric sa egaleze peste un minut. S-a intrat in prelungiri, iar in minutul 95 Nunez a izbutit golul calificarii.

GEST OBSCEN. Problemele lui FC Zurich au inceput in minutul 63, cand proaspatul marcator al golului 5, brazilianul Cesar, a fost eliminat de pe teren pentru modul ostentativ in care si-a celebrat reusita, aratandu-le suporterilor adversi un semn cu degetul mijlociu. O vina pentru rezultatul final a avut-o si arbitrul Urs Meier, care a refuzat in prelungiri un penalty clar oaspetilor.
( CATALIN FAINISI )

×
Subiecte în articol: sport