x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sevilla - Steaua 1-0 / N-au putut mai mult

Sevilla - Steaua 1-0 / N-au putut mai mult

de Marius Mihalcea    |    24 Feb 2007   •   00:00
Sevilla  -  Steaua 1-0 / N-au putut mai mult

Cinstiti cu ei insisi, "ros-albastrii" au recunoscut dupa meciul de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan ca nu au avut nici o sansa in fata detinatoarei Cupei UEFA si a Supercupei Europei, care i-a surclasat clar.

Trupa lui Cosmin Olaroiu s-a oprit in "16-imile" Cupei UEFA, FC Sevilla dovedindu-se o nuca prea tare pentru campioana Romaniei. Dupa ce a pierdut prima mansa fara drept de apel, 0-2, in Ghencea, Steaua s-a inclinat si in Andaluzia, 0-1, cu toate ca antrenorul ibericilor, Juande Ramos, a aliniat o echipa din care au facut parte mai multe rezerve.

REALISTI. Delegatia Stelei a revenit in tara imediat dupa meci, cu o cursa charter, iar la sosire toata suflarea "ros-albastra" a admis ca deznodamantul "dublei" cu Sevilla reflecta perfect diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Antrenorul Cosmin Olaroiu a deplans totusi absenta lui Dica: "Ne-am creat mai multe ocazii decat in meciul tur, dar le-am gresit si risipit. Daca l-am fi avut pe Dica in teren, am fi materializat mai multe din situatiile avute, pentru ca el este un jucator oportunist". "Nu pot spune ca am iesit cu capul sus, chiar daca este clar ca am jucat mult mai bine decat in partida tur. In primul meci, Sevilla nu ne-a dat absolut nici o sansa", a spus mijlocasul Sorin Paraschiv. Finantatorul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, s-a declarat multumit de prestatia lui Radoi si compania in meciul de la Sevilla: "Putem spune ca de aceasta data nu ne-am facut de ras in Spania, pentru ca acum am mai avut si noi ocazii, nu ca in prima partida. E pacat insa ca nu am reusit sa marcam, mai ales pentru romanii care au venit in numar mare sa ne sustina".

SANSA
"Anul trecut, cand am ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA, Steaua a avut si sansa, plus ca nici nu a intalnit un adversar precum Sevilla. Consider ca Mirel Radoi a fost cel mai bun jucator al nostru in meciul de pe «Estadio Ramon Sanchez Pizjuan»"
Cosmin Olaroiu
antrenor Steaua

PONDERAT
Tehnicianul Sevillei, Juande Ramos, nu s-a entuziasmat peste masura nici dupa cel de-al doilea succes obtinut de echipa sa impotriva Stelei, rezultat care a pecetluit calificarea en-fanfare a spaniolilor in "optimile" Cupei UEFA, cu scorul general de 3-0. "In primul rand ma bucur ca m-am calificat. Cine vede rezultatul general al dublei manse crede ca a fost usor, insa a trebuit sa ne intrebuintam la maximum la Bucuresti. Abia dupa asta totul a devenit usor in retur. Totusi, in ciuda eliminarii suferite, cred ca Steaua este o formatie puternica", a declarat Ramos.

×
Subiecte în articol: sport sevilla