x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Şi Murgan e suspect

Şi Murgan e suspect

de Marius Mihalcea    |    12 Noi 2009   •   00:00
Şi Murgan e suspect
Sursa foto: /RPressport

Lui Cornel Buta, bolnav în mod oficial de gripă porcină, şi celorlalţi şase colegi ai săi de la Poli Iaşi suspecţi că poartă acest virus li s-ar putea adăuga mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu.



Mădălin Murgan, susţine medicul grupării gorjene, Ion Şerban, nu prezintă deocamdată simptomele grupei porcine, dar, chiar şi aşa, jucătorul a fost ieri scos din lot şi trimis acasă. "Murgan este doar puţin răcit, iar decizia de a-l izola de restul echipei am luat-o preventiv. Eu sper că nu ne va pune probleme deosebite, nici de gripă sezonieră şi nici de gripă porcină", a declarat Şerban. Coincidenţă stranie, Pandurii o va înfrunta etapa viitoare tocmai pe Poli Iaşi, grupare în rândul căreia prezenţa virusul A/H1N1 este deja o certitudine.

"Sincer, nu ne este teamă că jucăm la Iaşi, pentru că ne vom lua şi noi nişte măsuri de precauţie, încercăm să mergem într-un loc unde să fim mai izolaţi, să stăm departe de colectivitate", a mai spus Şerban, care nu crede că jucătorii, în cazul în care FRF nu va amâna acest meci, vor trebui să evolueze cu măşti de protecţie pe faţă.

În carantină
Cum pe lângă Cornel Buta, diagnosticat deja ca purtător al virusului A/H1N1, alţi şase jucători ieşeni, Cr. Constantin, Ignatov, Ad. Ilie, Balde, Străuţ şi V. Frunză, sunt suspecţi de gripă porcină, gruparea din Copou a intrat în carantină până sâmbătă. "Am decis asta în urma consultărilor cu cei de la Direcţia pentru Sănătate Publică Iaşi. În această perioadă, toată lumea trebuie să stea izolată la domiciliu", a spus preşedintele lui Poli, Cristi Stărică. Altfel, acesta a început demersurile pentru amânarea jocului cu Pandurii, de vineri, 20 noiembrie.

×
Subiecte în articol: sport