x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SLAVEN BELUPO - GLORIA BISTRITA 3-2 / Superioritate inutila

SLAVEN BELUPO - GLORIA BISTRITA 3-2 / Superioritate inutila

de Mihai Igirosanu    |    04 Iul 2005   •   00:00
SLAVEN BELUPO  -  GLORIA BISTRITA 3-2 / Superioritate inutila

Desi a jucat aproximativ o ora cu un jucator in plus, Gloria Bistrita a plecat invinsa de la Koprivnica. Fara vedetele din atac, Dodik si Karabogdan, Slaven Belupo s-a impus la limita.

EVENIMENTE.Noul antrenor al ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabau (foto), a inceput cu o formula ultradefensiva, cinci fundasi si doi mijlocasi eminamente defensivi. Totusi, in minutul 30, Negrean a fost faultat in careu de Bodrusici, eliminat de arbitrul belgian Ver Eecke, iar Peres a deschis scorul din penalty. Gazdele au egalat in ultimele secunde ale reprizei, cand Vrucina a marcat cu capul si au preluat conducerea in minutul 60, prin Saranovici. La prima atingere de balon, rezerva Bucur a egalat pentru ardeleni, dar in minutul 80, Musa a transformat un penalty, stabilind scorul final, 3-2.

SUPARARE. "Toate golurile s-au marcat din cauza stangaciilor noastre. Ele au decis rezultatul. Suntem foarte suparati pentru ca puteam pleca acasa cu cel putin un egal", a declarat directorul sportiv, Ioan Horoba.

SLAVEN BELUPO - GLORIA 3-2
  • Au marcat: Vrucina (’45), Saranovici (’60), Musa (’81 - penalty) / Peres (’31 - penalty), C. Bucur (’70)

    SLAVEN
    Lisjak - Bosnjak (’82 Pejici), Viskovici, Gal, Bodrusici - Somoci, Vrucina (’64 Dodik), Musa, Kelemen - Saranovici (’64 Karabogdan), Kurilici. Antrenor: Branko Karacici

    GLORIA
    Albut - D. Matei, A. Rus, Chibulcutean (’68 C. Bucur), Paica, D. Sanmartean - Drule (’58 Predica), Costin, Salagean - Peres (’71 Szekely), Negrean. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau
  • ×
    Subiecte în articol: sport