x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sorana Cîrstea, eliminată de la Brisbane de Linda Noskova

Sorana Cîrstea, eliminată de la Brisbane de Linda Noskova

de Redacția Jurnalul    |    03 Ian 2024   •   11:00
Sorana Cîrstea, eliminată de la Brisbane de Linda Noskova
Sursa foto: Hepta

Intrată direct în turul doi la turneul de tenis de la Brisbane (Australia), Sorana Cîrstea, actualmente numărul 26 mondial, a fost eliminată din competiție de sportiva cehă Linda Noskova (40 WTA), după un meci ce a avut nevoie de set decisiv.

Noskova, care o învinsese în primul tur pe Timea Babos, s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-4, într-un meci ce a durat 2 ore și 22 de minute.

Sportiva cehă a câștigat contra serviciu după primele 4 game-uri și i-a fost suficient pentru a-și adjudeca primul set. Cîrstea, favorita numărul 10 a turneului dotat cu premii de 1.736.763 dolari, a avut o șansă mare de a restabili egalitatea în setul de debut, când la 5-4 pentru Noskova a ratat 4 mingi de rebreak, care ar fi putut să o readucă în set.

Setul secund a fost echilibrat până la 4-4, cu un schimb de break-uri la 3-3. Sorana Cîrstea a avut un moment bun la 5-4 pentru ea și și-a procurat 3 mingi de break și set, valorificând-o pe ultima.

În setul decisiv, echilibrul s-a păstrat doar până la 3-3, când Noskova a revenit de la 40-0 și a făcut break-ul pe care apoi nu l-a mai cedat, câștigând meciul și obținând calificarea în optimile de finală.

Pentru prezența în turul doi la Brisbane, Cîrstea va fi recompensată cu 14.000 dolari și 32 de puncte WTA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorana cristea turneu brisbane