x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/EUROFLASH - 14 iunie 2004

SPORT/EUROFLASH - 14 iunie 2004

14 Iun 2004   •   00:00

Totti va fi sustinut de logodnica

Ilary Blasi, frumoasa logodnica a lui Francesco Totti, a ajuns, sambata, in Portugalia, pentru a-si sustine iubitul in partida de debut a Italiei la Euro, de azi, cu Danemarca. In acelasi avion cu Ilary, la fel de vanata de ziaristi ca si Victoria Beckam, au sosit mama lui Zambrotta, Valentina, precum si sora lui Corradi. Majoritatea sotiilor si prietenelor jucatorilor stau in acelasi hotel, singura exceptie fiind "jumatatea" lui Beckam, care face opinie separata. Victoria a declarat ca nu suporta sa stea la un loc cu restul sotiilor, preferand intimitatea.

S-au vandut 94% din bilete

Potrivit UEFA, 1,2 milioane de bilete au fost puse in vanzare pentru cele 31 de meciuri ce se vor desfasura la turneul final al Campionatului European. Presedintele Federatiei Portugheze de Fotbal, Gilberto Madail, a anuntat ca, pana acum, 94 % dintre tichetele puse in vanzare pentru faza grupelor turneului final au fost epuizate. "Gazduirea unei astfel de competitii este benefica pentru Portugalia, care este o tara mica, la marginea Europei. Gratie acestui eveniment, vom fi in atentia tuturor. De acum inainte, nimeni in Europa sau chiar in Statele Unite ale Americii nu se va mai intreba daca Portugalia este o provincie spaniola, asemenea Catalunyei sau Tarii Bascilor", a mai spus Madail.

INLOCUIRE. Portarul croat Stipe Pletikosa, care a suferit o ruptura musculara la coapsa dreapta, a fost inlocuit in lotul pentru Euro 2004 cu Vladimir Vasilj. Pletikosa, care este elevul lui Mircea Lucescu la Sahtior Donetk, s-a accidentat joi, la antrenament, acuzand dureri la coapsa dupa o degajare. Inlocuitorul sau, Vladimir Vasilj (28 de ani), care evolueaza la Varteks, s-a alaturat ieri lotului Croatiei, din care mai fac parte portarii Tomislav Butina si Joseph Didulica.

FRACTURA. Cel de-al treilea portar din lotul Elvetiei, Fabrice Borer, a suferit o fractura la bratul drept, sambata, in timpul unui antrenament, si a devenit indisponibil pentru Euro 2004. In locul sau a fost convocat Sebastien Roth, care se va alatura astazi coechipierilor sai din lotul Elvetiei, din care mai fac parte portarii Jorg Stiel (Borussia Monchengladbach) si Pascal Zuberbuhler (FC Basel). In ultimele saptamani, trei jucatori elvetieni au fost declarati indisponibili pentru Euro 2004: Marc Streller (fractura la picior), Leonard Thurre (accidentare la coapsa) si Johann Lonfat (accidentare la spate).

RETRAGERE. Marc Overmars a anuntat ca se va retrage din echipa nationala a Olandei dupa terminarea Campionatului European. Lasat pe liber de FC Barcelona la finele sezonului, extrema olandeza a declarat ca "a sosit timpul jucatorilor tineri sa ne inlocuiasca". Jucatorul de 31 de ani ii urmeaza astfel pe Frank de Boer si Jaap Stam, care isi anuntasera retragerea dupa turneul final. Potrivit presei olandeze, este posibil ca si fostul coleg al lui Overmars de la Barcelona, Phillipe Cocu, sa renunte si el la nationala dupa Euro 2004.
×
Subiecte în articol: sport