x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 13 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 13 mai 2004

13 Mai 2004   •   00:00

Raducanu spune ca Espanyol nu va retrograda

Atacantul roman Claudiu Raducanu a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Mundo Deportivo, ca „in proportie de suta la suta" echipa sa, Espanyol Barcelona, se va salva de la retrogradare. Fostul stelist, care a marcat trei goluri de la sosirea sa la Espanyol, este multumit de randamentul si de reusitele sale. „Cand antrenorul spune «Radu, la incalzire» incep sa simt gustul fotbalului. Vom reusi sa ne salvam de la retrogradare", a spus Raducanu. Espanyol ocupa locul 17 in campionatul Spaniei, cu doua etape inainte de final.

Contra are un baietel

Incepand de ieri, familia Contra are un nou membru. Alina, sotia fundasului de la Atletico Madrid, a adus pe lume un baietel la o clinica privata din Madrid. Bebelusul a avut la nastere o greutate de 3,700 kilograme si va fi botezat cu numele de Alex, nasi fiind Steluta si Adrian Mihalcea. Cosmin si Alina mai au o fetita, Sara Ioana, in varsta de 2 ani. In ceea ce priveste scandalul sexual in care a fost implicat Contra, tatal fotbalistului a declarat ca in nici un caz nu se pune problema unui divort. (Madalina Corbeanu)

Aliuta nu vrea la Dinamo

Mijlocasul stelist Marian Aliuta a declarat ieri ca in eventualitatea in care nu redevine titular la echipa, nu mai ramane la Steaua, chiar daca are contract cu gruparea militara pana in iunie 2005. In acest caz, el ar dori sa gaseasca un angajament in strainatate, de preferabil Rusia. „Nu ma intereseaza nici o oferta din tara, indiferent ca e vorba de Dinamo sau de Rapid", a spus Aliuta. (Cosmin Smochina)

Jucam contra Noii Zeelande sau Frantei

Ieri, la Dublin, a avut loc tragerea la sorti a celor patru grupe din cadrul Cupei Mondiale de rugby din 2007, care va avea loc in Franta. Cel mai plauzibil, selectionata Romaniei ar putea evolua in grupa C, alaturi de Noua Zeelanda si Scotia, acest lucru fiind posibil doar daca, la sfarsitul calificarilor din Europa, „tricolorii" vor ocupa prima sau cea de a doua pozitie in clasament. In cazul in care Romania va ocupa locul 3 la finele calificarilor, „stejarii" vor pica in cea mai grea grupa a Cupei Mondiale, grupa D, unde vor avea de infruntat Franta si Irlanda. (Cosmin Smochina)

Poiana, fara 3 puncte

Comisia de Disciplina a FRF a judecat ieri cazul de coruptie semnalat la partida din Divizia B, seria II, Precizia Sacele - Poiana Campina, scor 3-1, meci inaintea caruia un fost oficial al oaspetilor, Adrian Teodorescu, a fost acuzat ca a incercat sa mituiasca gazdele. Poiana a fost depunctata cu 3 puncte penalizare si amendata cu 40 de milioane de lei. De asemenea, Teodorescu, fost vicepresedinte la Poiana, a fost exclus din viata sportiva, iar Parchetul National Anticoruptie va fi sesizat. (Adrian Simion)
×
Subiecte în articol: sport