x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 14 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 14 august 2004

14 Aug 2004   •   00:00

Iordanescu a chemat 10 "divizionari"

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat numele celor zece jucatori din campionatul intern convocati pentru meciul cu Finlanda de pe 18 august. Acestia sunt: stelistii Ghionea, Radoi, Dica si Neaga, dinamovistii Fl. Petre si Danciulescu, rapidistii Dolha si Stancu, "bancarul" Caramarin si "olteanul" Plesan. Lor li se vor alatura stranierii Lobont si Mitea (Ajax), Stoican, Barcauan, Rat si Marica (Sahtior), Iencsi si Soava (Spartak), Dancia (Torpedo), Cernat (Dinamo Kiev), Pancu (Besiktas), M. Niculae (Sporting) si Mutu (Chelsea).

Investitii - Un nou stadion pentru tricolori

Agentia Nationala pentru Sport (ANS) analizeaza posibilitatea de a construi un nou stadion national de fotbal in apropierea Bucurestiului, pe care ar urma sa evolueze prima reprezentativa a Romaniei. Locatia noului stadion de fotbal ar putea fi aleasa in urmatoarele zone: Popesti Leordeni, Drajna, Ciorogarla, Cernica, Bragadiru, Peris, Snagov, 1 Decembrie, Corbeanca, Chiajna si Otopeni.

Transfer - Michael Owen, la Real Madrid

Michael Owen va deveni "galactic". Potrivit presei spaniole, Liverpool si Real Madrid s-au inteles asupra transferului atacantului englez, care urmeaza sa semneze cu madrilenii un contract pe patru ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. "Afacerea" ii costa pe spanioli 12 milioane de euro plus atacantul Antonio Nunez, Owen urmand sa primeasca un salariu de 4 milioane de euro. Totodata, Real Madrid a renuntat la Patrick Vieira pentru ca Arsenal a crescut pretul pentru mijlocasul francez la 38 de milioane de euro.

Raliu - Gartofan, bucuros

Desi in Raliul Sibiului "Liqui Moly" s-a clasat abia pe locul al treilea, Dan Gartofan (Seat Cordoba WRC) a devenit campion national de raliuri. "Este o zi mare pentru mine si cred ca abia incep sa realizez dimensiunea acestui rezultat. Dedic acest titlu de campion echipei mele, fara care n-as fi castigat", a declarat brasoveanul, care se afla la primul titlu din cariera. (Catalin Fainisi)

Arbitri - Corpodean, parat la UEFA

Comisia Centrala a Arbitrilor a cerut Comisiei de Arbitri a UEFA inlocuirea centralului Sorin Corpodean de la partida Legia Varsovia - FC Tbilisi din mansa a doua a turului 2 preliminar al Cupei UEFA. "Datorita lipsei de forma constatate la arbitrul Corpodean a fost informata UEFA si s-a cerut schimbarea acestuia de la jocul Legia Varsovia - FC Tbilisi din data de 26 august. Analizand solicitarea noastra, UEFA a decis inlocuirea acestuia la meciul respectiv cu arbitrul Ionica Serea", a spus presedintele CCA, Ion Craciunescu.

×
Subiecte în articol: sport