x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 15 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 15 mai 2004

15 Mai 2004   •   00:00

Farcas s-a retras din activitate

Gheorghe Farcas, 42 de ani, arbitrul care nu a acordat Stelei doua lovituri de pedeapsa in partida din etapa a 26-a cu FC National, si-a anuntat ieri retragerea din activitate. El a facut acest lucru printr-o scrisoare trimisa presedintelui CCA, Ion Craciunescu, motivand ca nu mai poate avea prestatii corespunzatoare din cauza unor probleme medicale mai vechi. Arbitrul din Targu-Mures fusese exclus din arbitraj si pe vremea cand CCA era condusa de Nicolae Grigorescu, fiind reprimit in randul „fluierasilor" dupa o decizie a Comitetului Executiv al FRF.

Horoba cere ajutorul suporterilor

Ioan Horoba, vicepresedintele Gloriei Bistrita, i-a indemnat pe suporteri sa-si incurajeze echipa in meciul de maine cu FC National. „Gloria nu a mai fost niciodata intr-o astfel de situatie. Trebuie sa castigam cele 3 puncte puse in joc pentru a evita retrogradarea. Daca bistritenii isi doresc sa mai aiba echipa in Divizia A, acum este momentul sa vina la stadion si sa o incurajeze. Suporterii conteaza foarte mult si le cerem acum ajutorul", a declarat Horoba. Gloria Bistrita se afla si in lupta directa cu Farul pentru o clasare superioara, ce i-ar permite participarea in Cupa UEFA Intertoto.

FC Oradea si Apulum nu au mai primit licente

Comisia de Acordare a Licentei Cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sa nu acorde licenta pentru sezonul 2004-2005 cluburilor FC Oradea si Apulum Alba-Iulia. Cele doua grupari au la dispozitie zece zile pentru a contesta decizia, eventualul lor memoriu urmand sa fie judecat in perioada 25 - 31 mai, de Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere, hotararea definitiva urmand sa fie anuntata la 31 mai. Referitor la cluburile care vor promova in Divizia A la finalul actualului sezon, acestea vor beneficia de o procedura de licentiere simplificata. Pana acum, au primit licenta toate celelalte 14 divizionare A.
×
Subiecte în articol: sport