x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 17 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 17 august 2004

17 Aug 2004   •   00:00

Cosmin Contra, coleg cu Craioveanu

Cosmin Contra ar putea fi cedat de Atletico Madrid la concitadina Getafe, echipa nou-promovata in prima liga spaniola, unde evolueaza Gheorghe Craioveanu. Dupa ce, in urma cu cateva zile, antrenorul "ros-albilor", Cesar Ferrando, l-a anuntat ca nu intra in planurile sale pentru noul sezon, "Gurita" trebuie sa se decida daca va semna cu Getafe. Cum cele doua cluburi au ajuns la o intelegere, romanul va lua o hotarare azi, dupa ce va sustine o conferinta de presa "incendiara", asa cum a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute.

Dinamo - Conducerea se mai gandeste

Situatia ramane tensionata la Dinamo dupa revolta jucatorilor vizavi de programul de cantonamente. Campionii, aflati acum la Breaza, de unde vor reveni maine, spera ca oficialii clubului sa renunte la amenda propusa, de cate 5.000 de dolari, lucru discutat de altfel si de conducere. Surse din club sustin ca presedintele Nicolae Badea si "vicele" Gigi Netoiu ar fi de acord ca penalizarea sa se reduca la doar 1.000 de dolari pentru fiecare jucator, insa directorul executiv, Cristi Borcea, care i-a catalogat drept "mercenari" pe fotbalisti, nu ar fi de acord. In acest sens, urmeaza sa se mai discute, dar o hotarare finala va fi luata dupa revenirea de la lotul national a "capitanului" Florentin Petre. (Daniel Stan)

Steaua - Gigi Becali nu-l mai vrea pe Aliuta

Principalul actionar al Stelei, Gigi Becali, isi va deschide peste doua saptamani un ziar la Sibiu. Acesta, care va aparea saptamanal, se va numi Sportul Sibian, iar investitia se va ridica la 20.000 de euro. Boss-ul stelist a colaborat la proiect cu filiala locala a Partidului Noua Generatie, pe care il conduce. Altfel, aproape sigur, dupa Pompiliu Stoica, lotul "ros-albastrilor" nu-l va mai cuprinde nici pe Marian Aliuta, care intentioneaza sa se transfere la o grupare din Rusia, dupa ce i s-a dat de inteles ca antrenorul Walter Zenga nu se va mai baza pe el. Dar decizia nu i-a apartinut tehnicianului, ci lui Gigi Becali, desi mijlocasul era, anul trecut, unul dintre copiii sai de suflet. (Catalin Fainisi)

Adversari - "Diavolii" au pierdut la Chelsea

Adversara echipei Dinamo din turul III preliminar al Ligii Campionilor, Manchester United, a pierdut in etapa de debut din Premier League, scor 0-1, in fata formatiei Chelsea Londra, unde Adrian Mutu a fost rezerva. Sir Alex Fergusson a folosit urmatoarea echipa: Howard - G. Neville, Keane, Silvestre, Fortune (’84 Bellion) - Miller (’84 Richardson), O’ Shea, Djemba-Djemba (’73 Forlan), Giggs - Scholes, Smith.
×
Subiecte în articol: sport