x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 17 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 17 mai 2004

17 Mai 2004   •   00:00

Remin, invinsa

Echipa de handbal feminin Universitatea Remin Deva a fost invinsa, sambata, cu scorul de 29-23 (13-8), de formatia germana FC Nurnberg, in prima mansa a finalei Challenge Cup. Pentru echipa din Deva, cele mai multe goluri au fost marcate de Valentina Elisei (9) si Melinda Toth (5). Returul finalei se va desfasura sambata viitoare, la Deva.

Inca un deces la Benfica

Capitanul echipei de tineret a clubului Benfica Lisabona, Bruno Baiao (19 ani), a decedat, sambata, la spitalul Curry Cabral. Bruno Baiao a suferit un stop cardio-respirator martea trecuta la o jumatate de ora dupa antrenament, in timp ce se afla la o cafea alaturi de coechipierii sai. El a fost transportat la spital, dupa ce a primit ingrijiri si la locul incidentului. Baiao este al doilea jucator al Benficai decedat de la inceputul anului. La 25 ianuarie, atacantul maghiar Miklos Feher si-a pierdut viata in timpul unui meci, dupa un stop cardiac.

Patru sportivi calificati la JO

Romania va fi reprezentata la Olimpiada de la Atena de patru sportivi in concursul de judo. Alina Dumitru (48 kg) si Ioana Dinea Aluas (52 kg) au obtinut calificarea dupa ce au castigat, vineri, titlurile continentale la Campionatul European de la Bucuresti, ultimul criteriu de calificare la JO. De asemenea, Claudiu Bastea (locul 5 la CE la categoria 73 kg) si Gabriel Munteanu (locul 8 la CE la categoria +100 kg) s-au calificat la JO in urma pozitiei ocupate in clasamentul european, stabilit in functie de numarul de puncte acumulate in competit iile la care au participat. (Cosmin Smochina)

Bursaspor a retrogradat

Bursaspor, echipa la care evolueaza Bogdan Vintila, Iulian Miu si Cornel Frasineanu, a retrogradat in divizia secunda, desi a castigat in ultima etapa, 1-0 in fata lui Samsun, pe teren neutru. Bursa, care fost antrenata in prima parte a sezonului de Gheorghe Hagi, a terminat campionatul pe locul 16 cu 40 de puncte. Suporterii s-au .nfuriat cand au aflat ca formatia lor a retrogradat si au rupt scaunele din tribuna in care se aflau. Fanii au fost urcati ulterior in autobuze pentru a fi transportati la Bursa, dar pe drum i-au atacat pe agentii de circulatie si au spart geamurile unor case. Tot in ultima runda, Besiktas a inregistrat un nou esec, 0-1 in deplasare la Rize, iar Galatasaray a invins cu 3-1 pe Elazig, primul gol al echipei lui Hagi fiind marcat de Florin Bratu.
×
Subiecte în articol: sport