x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 2 iunie 2004

SPORT/Stirile zilei - 2 iunie 2004

02 Iun 2004   •   00:00

Autografe de la Ilie Nastase la Roland Garros

Cu doar patru zile inainte de nunta, Ilie Nastase a participat la un adevarat maraton de semnare de autografe, care a umplut pana la refuz sala muzeului dedicat tenisului de la Roland Garros. Alaturi de Ilie s-a aflat si fosta campioana Martina Hingis. Starul roman era suparat ca partenerul sau de dublu in Turneul Legendelor nu a ajuns la Paris si prima partida a fost amanata cu o zi. Alaturi de Nastase, la sala muzeului a fost prezent si un copil din Romania, Razvan Nica, 13 ani, aflat la tratament in Franta pentru o problema de sanatate. (Dan Burlac, Paris)

Buduru a luat foc

Presedintele executiv al ploiestenilor, Petre Buduru, a reactionat vizavi de ultimele decizii luate de forurile care conduc fotbalul romanesc. Dupa ce a aflat ca Apulum a primit licenta pentru a putea evolua in Divizia A, Buduru s-a lansat intr-un atac virulent la adresa lui Viorel Duru. "Cum este posibil sa iesi in fata presei si sa spui ca ai acordat licenta cu inima? Ceilalti, care am facut toate demersurile la timp, inseamna ca am fost luati de prosti. Sunt curios cum se vor justifica in fata Comisiei UEFA", a comentat Buduru. Acesta a facut urat si pentru ca memoriul privind dreptul de joc al stelistului Rica Neaga nu a fost solutionat. "Nu este normal ca judecarea sa fie amanata pana dupa terminarea campionatului", a spus Buduru. (Adrian Simion)

Stelistii vor "tine" cu Dinamo in finala

Misterul participarii echipelor romanesti in cupele europene s-a elucidat. FRF a primit ieri un raspuns de la UEFA, de la Comisia de competitii intercluburi. Astfel, daca Dinamo va castiga Cupa Romaniei, Steaua va evolua in turul II preliminar (12-26 august) al Cupei UEFA. In cazul in care Otelul va reusi sa-si adjudece trofeul, gruparea din Ghencea va disputa cu un tur mai mult, intrand direct in turul I preliminar (15-29 iulie). "Nu ne-a anuntat nimeni nimic de la federatie, dar nu ne deranjeaza daca jucam cu un tur mai mult", a declarat Mihai Stoica, presedintele Stelei. (Paul Andone)

Rafa Benitez a demisionat

Rafa Benitez, antrenorul cu care Valencia a castigat in acest sezon campionatul si Cupa UEFA, a anuntat ieri ca paraseste gruparea spaniola. Negocierile pentru prelungirea contractului nu au ajuns la nici un rezultat, Benitez refuzand pe rand mai multe oferte ale Valenciei. Tehnicianul spaniol a fost nemultumit atat de conditiile financiare, cat si de cele sportive, dupa ce a aflat ca gruparea spaniola doreste sa se desparta de cativa jucatori. Potrivit presei iberice, cea mai probabila destinatie a antrenorului spaniol este gruparea engleza Liverpool, care s-a despartit recent de francezul Gerard Houllier. In schimb, la Valencia ar putea veni francezul Didier Deschamps sau italianul Claudio Ranieri.
×
Subiecte în articol: sport