x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 25 mai 2004

SPORT/Stirile zilei - 25 mai 2004

25 Mai 2004   •   00:00

Pana la urma, Doroftei boxeaza cu Gatti

Astazi, la New York, fostul campion mondial WBA, Leonard Doroftei, se va afla pentru prima data fata-n fata cu detinatorul centurii WBC, canadianul Arturo Gatti. Cei doi se vor intalni la conferinta de presa precedenta meciului din limitele categoriei semiusoara, unde se va anunta oficial disputa dintre „Mosu" si canadian, care va avea loc pe 24 iulie la Boardwalk Hall din Atlantic City. „Cel mai probabil dupa acest meci ma voi retrage si voi veni acasa. Am multe probleme de rezolvat in Romania, in special vreau sa-mi botez fetita", a declarat „Mosu". (Cosmin Smochina)

Pavel a ajuns in turul doi

Andrei Pavel a ajuns in turul doi al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii in valoare de 6,2 milioane de euro, dupa abandonul adversarului sau, Oscar Hernandez. Spaniolul s-a retras dupa ce romanul castigase primul set cu 6-2. In cel de-al doilea meci, Pavel va juca in compania rusului Mihail Iujnii, numarul 31 ATP. Iujnii a trecut de olandezul Dennis van Scheppingen cu scorul de 6-0, 6-4, 6-2. Pentru ca a acces in turul doi al competitiei, Pavel va primi 7 puncte in clasamentul ATP si suma de 21.300 de euro. Celalalt reprezentant al Romaniei, Victor Hanescu, va intra astazi in concurs. (Madalina Corbeanu)

Hagi barfit de Erdogan

Mijlocasul echipei Galatasaray Murat Erdogan a declarat ca intentioneaza sa paraseasca gruparea turca, deoarece nu crede ca Gheorghe Hagi va obtine performante. „Nu mai stau nici o clipa in acelasi loc cu Hagi. Daca el ramane, eu plec", a declarat Erdogan pentru cotidianul Fanatik. Mijlocasul turc este suparat pentru ca nu a fost titular in sezonul care tocmai s-a terminat. „Toata lumea a vazut ce pot face atunci cand mi se ofera o sansa, insa in acest razboi eu am fost mereu cel care a pierdut. Cei care au jucat foarte prost tot sezonul au continuat sa fie titulari. Este greu sa accepti asa ceva", a adaugat Erdogan.

Raducanu a scapat de retrogradare

Claudiu Raducanu a fost eliminat duminica seara, in meciul pe care echipa sa, Espanyol, l-a castigat cu 2-0, pe teren propriu, in fata Murciei, in ultima etapa din Primera Division. Ex-stelistul, introdus pe gazon in minutul 57, a vazut cartonasul rosu in minutul 82. In urma victoriei cu Murcia, Espanyol a reusit sa se salveze de la retrogradare, terminand campionatul pe locul 16. In sezonul viitor, Valencia, Barcelona, La Coruna si Real Madrid vor evolua in Liga Campionilor, iar Athletic Bilbao, Sevilla si Zaragoza in Cupa UEFA. Valladolid, Celta Vigo si Murcia au retrogradat in Segunda Division.

Camacho i-a luat locul lui Quieroz

Incepand de ieri, Jose Antonio Camacho este noul antrenor al lui Real Madrid. Sosirea tehnicianului spaniol a fost anuntata oficial de presedintele Florentino Perez, care totodata a facut publica despartirea de portughezul Carlos Queiroz (foto). Camacho, care a pregatit in sezonul recent incheiat pe Benfica Lisabona, va semna astazi un contract pe o perioada de doi ani si va fi prezentat oficial in fata noilor sai elevi. „Aducerea lui Jose Antonio Camacho a fost decisa in unanimitate, iar noi l-am preferat deoarece voiam un tehnician cu autoritate, care cunoaste clubul", a spus Florentino Perez.

Zece milioane de lei la Bucuresti

Domnului Arambasa Costica i-a suras norocul. Cititor fidel al Jurnalului National, fostul profesor a castigat premiul zilnic al Jurnalului, in valoare de 10 milioane de lei. In fiecare zi, domnul Costica merge cu noaptea-n cap la chioscul de ziare de pe strada sa sa cumpere presa. Primul ziar pe care il cumpara este Jurnalul National, apoi mai cumpara si alte ziare. De cand a inceput concursul Jurnalului, sotia dansului este cea care razuie taloanele din ziar, pentru ca ea are mai mult noroc. „Cand am vazut ca noi am castigat, nu ne-a venit sa credem. Am avut impresia ca e doar un vis!" La pensia domnului Costica, de fost profesor universitar, in valoare de trei milioane si doua sute de mii, banii de la Jurnalul au picat la tanc. Cu ei, pensionarul bucurestean vrea sa faca multe cadouri celor patru copii ai sai, trei fete si un baiat.
×
Subiecte în articol: sport