x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 26 august 2004

SPORT/Stirile zilei - 26 august 2004

26 Aug 2004   •   00:00
ADI MUTU A REVENIT LA CHELSEA.Intr-un meci devans din cadrul etapei a 3-a a campionatului Angliei, Chelsea Londra a bifat un nou succes in deplasare, 2-0 in fata celor de la Crystal Palace. Internationalul roman Adrian Mutu a evoluat in ultimele 20 de minute. "Briliantul" a bifat astfel prima aparitie in acest sezon in Premier League cu noul antrenor, Jose Mourinho, pe banca, reusind sa dea pasa pentru golul secund inscris de Tiago. Cealalta reusita i-a apartinut lui Drogba.

BILETE PENTRU MACEDONIA.Conducerea FRF a stabilit pretul biletelor la meciul cu Macedonia, din cadrul preliminariilor CM din 2006, care se va disputa la Craiova la data de 4 septembrie. Astfel, incepand de luni, spectatorii isi pot achizitiona tichete de acces pe arena "Ion Oblemenco" la urmatoarele preturi: 75.000 lei la peluze, 100.000 de lei la tribuna a II-a, 300.000 de lei la tribuna I si un milion de lei la sectorul 0. Delegatia mecedoneana va sosi la Craiova la 2 septembrie si se va caza la Hotelul Jiul.

CANTONAMENT PENTRU CROATIA.Componentii nationalei de fotbal a ziaristilor, sponsorizata de Petrom, vor pleca astazi la Eforie Nord intr-un cantonament in vederea Olimpiadei din Croatia (Umag - 4-11 septembrie), fiind cazati a Hotelul "Petrolul". Nationala jurnalistilor are urmatoarea componenta: Lucian Moga (TV Sport), Radu Maxim (Radio Romantic), Cristi Vlad (Atac), Catalin Oprisan si Mihai Igirosanu (ambii Jurnalul National), Romeo Chiriac si Marian Floarea (ambii Mediafax), Catalin Carnu si Dan Corneanu (Radio Romania Actualitati), Robert Zaharia (B1 TV), Alexandru Draghici, Vincentiu Mihaiu si Mihnea Totan (toti trei Pro Sport), Cristian Cretu (Gazeta Sporturilor), Dragos Marasoiu, Marian Enculescu si Petre Dumitru (toti trei Prima TV) si Marius Gherghe (Ziua).

STELEA A DISCUTAT CU SIMAN.Dorinta lui Dan Petrescu de a-l aduce la Sportul Studentesc pe Bogdan Stelea este aproape de realizare. Zilele trecute, in afara antrenamentelor pe care le efectueaza cu lotul "studentilor", fostul international a discutat si cu presedintele Vasile Siman. "Sunt sanse mari sa se inteleaga, mai ales ca din strainatate am inteles ca au picat toate variantele", a declarat un oficial al gruparii din Regie. Partile urmeaza sa bata palma cel mai probabil saptamana viitoare, cand Divizia A se va intrerupe din nou pentru meciurile echipei nationale cu Macedonia si Andora.

×
Subiecte în articol: sport